Més futbol

El Nàstic ja respira aire fresc

El conjunt grana va marxar ahir cap a Rialp, on s'estarà fins dimarts de la setmana que ve

Hi jugarà dos amistosos, divendres contra el conjunt local i diumenge contra el Balaguer

El Nàstic ja és a Rialp. El conjunt grana va marxar ahir a dos quarts de sis de la tarda cap a la localitat del Pallars Sobirà, on s'estarà fins dimarts de la setmana que ve. L'expedició va arribar a la seva destinació ja cap a la nit –més de tres hores separen Tarragona de Rialp–, i per això els entrenaments no començaran fins avui. Per segon any consecutiu, el club grana ha escollit l'hotel Condes del Pallars per fer-hi l'estada d'estiu, que dóna el tret de sortida a la pretemporada de debò. Aquest cop, però, no s'hi estarà tants dies com l'any passat, en què l'estada va durar dotze dies. La comoditat de les instal·lacions és una de les qualitats que han portat el Nàstic a repetir estada, com assegurava Rubén Pérez poc abans de marxar: «Ja hi vam estar molt a gust l'any passat, ja que tenim el camp d'entrenament a tocar de l'hotel, no hem d'agafar l'autocar, ho tenim tot a mà i, a més, tenim el riu al costat per relaxar les cames.» La càrrega física centrarà el treball dels pròxims dies, tot i que Luis César també tindrà temps per imprimir la seva filosofia als nous fitxatges, que ja han començat a assimilar les seves idees aquests primers dies d'entrenament a Tarragona. També hi haurà temps per als amistosos. El primer no serà fins divendres que ve, quan el Nàstic s'enfrontarà al conjunt local, el Rialp, de segona regional. Diumenge el test ja serà molt més exigent, ja que els grana se les hauran amb el Balaguer, de tercera divisió. A banda de la feina, la cohesió grupal també és un dels objectius d'aquesta estada i per això també hi ha previstes activitats com ara practicar el ràfting.

Curro Torres, també.

Luis César s'ha endut un total de 29 jugadors a Rialp. Vint d'aquests són del primer equip, incloent-hi Biel Medina, declarat transferible ja fa setmanes, i el brasiler Dirceu Lucas, que està a prova. Als vuit jugadors que hi han anat del filial i que completen l'expedició –amb la novetat del davanter Eloi Gila, que des de divendres passat s'entrena amb el grup–, també s'hi ha unit Curro Torres, que, tot i no pertànyer ja al Nàstic, continuarà la seva recuperació amb els serveis mèdics del club a les instal·lacions de Rialp.

ELS JUGADORS QUE HAN VIATJAT A RIALP

Porters
Rubén Pérez (6a temporada), José Moragón (Reus) i Antonio David (filial, procedent del Sevilla C).
Defenses
David Medina (6a temp.), Mairata (4a temp.), Álex Ortiz (Betis B), Sergio Díaz (Hèrcules), Biel Medina (2a temp.), Mingo (5a temp.), Raül Fuster (Elx), Xisco Campos (Múrcia) Fran Vélez (filial), Aitor Casas (filial), Sergi Juste (filial), Ousmane (filial, procedent del Betis C), Julio Rico (filial, procedent del R. Madrid C) i Curro Torres (ja no pertany al Nàstic).
Migcampistes
Fernando Seoane (Lugo), Miki Martínez (Lleida), Abraham González (Cadis), Álex Cruz (2a temp.), Walter Fernández (2a temp.), Vicente (2a temp.), Juan Domínguez (Real Unión), Fernando Morán (2a temp.), Dirceu Lucas (Poços de Caldas, a prova) i Jordi Roca (filial).
Davanters
Rubén Navarro (2a temp.) i Eloi Gila (filial, procedent de la Grama). * En negreta, els nous fitxatges.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)