3a divisió FEF

Alan Baró diu adeu a l’Olot després de tres temporades

L’Olot ha anunciat aquest matí una nova baixa més que rellevant, i és que Alan Baró no continuarà al club aquesta temporada. El central de Darnius, de 36 anys, tanca així una etapa de tres cursos a La Garrotxa en què s’havia convertit en un dels pilars de l’equip gràcies a la seva experiència i solidesa defensiva, que l’havien convertit en el líder indiscutible de l’eix defensiu i en un dels millors centrals de 2a divisió B.

Alan Baró va arribar a l’Olot l’estiu del 2018 després d’acumular 1 partit a 1a divisió i 177 a 2a divisió A, a més d’una experiència de dos anys a Austràlia. Des de la seva arribada el de Darnius es va convertir en un fixe a l’eix de la defensa, jugant 33 partits de lliga el primer curs, 28 el segon –va ser un dels pocs que va jugar tots els minuts possibles abans de l’aturada per la pandèmia la temporada 2019/20– i 23 duels en aquest últim curs, acumulant un total de 84 partits de lliga. La seva contribució va ser clau perquè l’Olot fos l’equip menys golejat de 2a divisió B la temporada 2019/20, però és que a més ha aportat gol en jugades d’estratègia, i és que ha marcat un total de 7 gols en lliga. Quatre d’aquests van arribar en la segona fase del curs passat, que van ser els que van permetre als olotins somiar amb la permanència fins a l’últim sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)