3a divisió FEF

El Peralada s’assegura solvència sota pals amb la renovació de David Aroca

El Peralada continua renovant els fonaments de la plantilla del curs passat sense fre, i és que aquest migdia ha anunciat la continuïtat del porter David Aroca, que se suma a les de Sergi Romero, Ritxi, Josu Currais, Micaló, Dalmau i Adrià Casanova.

El vigatà, afincat a Torelló, va acabar la temporada amb 26 partits jugats dels 30 possibles –només va descansar en quatre dels cinc últims quan la permanència ja estava encarrilada. El porter osonenc, de 27 anys, a més va ser un dels més destacats del curs i es va confirmar com un dels millors porters de la categoria, encaixant només 22 gols. El curs anterior en 25 partits en va encaixar 26, així que des que va aterrar al municipal de Peralada l’osonenc ha encaixat menys d’un gol per partit. Ara complirà la seva tercera temporada al Peralada i es preveu complicat que arribi un porter que li pugui robar la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)