Més futbol

2a DIVISIÓ A

GIRONA

El Girona rebrà el Barça B el 22 d'agost, en el torneig Costa Brava

Després del 0-4 de diumenge a Salt, el Girona jugarà sis amistosos més a l'estiu. Segons la llista facilitada ahir pel club, els gironins tancaran la pretemporada amb un únic partit a casa, el torneig Costa Brava contra el Barça B, que serà rival en la lliga després de l'ascens el mes passat al camp del Sant Andreu. A més, l'equip de Raül Agné tornarà a jugar a Riudarenes, escenari d'un dels entrenaments setmanals de l'equip durant bona part de la temporada. El diumenge 15 d'agost, el Girona s'enfrontarà a l'Hospitalet, que acaba de pujar a segona B.

Si el curs passat l'Espanyol de Pochettino va ser el rival en el Costa Brava –1-2 per als blanc-i-blaus, en el primer partit després de la mort de Dani Jarque–, aquest estiu tocarà el torn al Barça B de Luis Enrique, que disposarà d'un dels equips més joves de segona A. El Barça B –amb els gironins Muniesa i Fontàs, entre d'altres– visitarà el camp del Girona el diumenge 22 d'agost. El curs passat, el filial blaugrana, amb el nom de Barça Atlètic, ja va enfrontar-se al Girona que dirigia Cristóbal Parralo. Aquell cop va ser el 15 d'agost del 2009, al camp del Riudarenes –0-1, amb gol de Benja.

Dos partits en dos dies.

La plantilla del Girona comença divendres al matí l'estada de sis dies a les instal·lacions de Torre Mirona (Navata). Després de la concentració a l'Alt Empordà, que acabarà el migdia de dijous 5 d'agost, l'equip blanc-i-vermell tindrà dos compromisos el cap de setmana: dissabte 7 a Palamós i l'endemà, diumenge 8, a Llagostera.

Per tant, el Girona s'enfrontarà als dos equips gironins de tercera (Palamós i Llagostera), dos de primera catalana (Peralada i Olot), un de segona B (l'Hospitalet) i un de segona A, el Barça B de Luis Enrique. El curs passat els gironins ja es van enfrontar al Llagostera, que finalment no serà el seu filial.

ELS AMISTOSOS

Dissabte 31 de juliol
Peralada - Girona (a 2/4 de 8)
Dissabte 7 d'agost
Palamós - Girona (a 2/4 de 8)
Diumenge 8 d'agost
Llagostera - Girona (a les 8)
Dijous 12 d'agost
Olot - Girona (a les 7)
Diumenge 15 d'agost
Girona - l'Hospitalet (a les 6), al camp del Riudarenes
Diumenge 22 d'agost
Girona - Barça B (a les 7, retransmès en directe pel 33)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)