3a divisió FEF

L’Olot-Cornellà ajornat per casos de Covid en el conjunt olotí

Amistós. Els dos equips s’havien d’enfrontar al municipal d’Olot en un nou test de pretemporada. Els antígens han detectat la infecció de membres de la plantilla de la Garrotxa

El coronavirus continua comportant contratemps a l’Olot i aquesta vegada, la detecció de diversos casos en la seva plantilla ha obligat al club a ajornat el partit amistós que havia de disputar demà contra el Cornellà a l’estadi municipal.

Els tests antígens han permès detectar algun cas positiu en membres de la plantilla de l’equip garrotxí, que immediatament han estat aïllats de la resta del grup. El contratemps ha ajornat l’estrena del projecte dirigit des de la banqueta per Albert Carbó davant de l’afició olotina, en el que havia de ser el segon amistós de pretemporada després del que van disputar el dimarts passat a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas contra el Barça B. En el primer duel, l’Olot va caure contra els blaugrana 1-3 donant una bona imatge i jugant de tu a tu contra el filial barcelonista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)