3a divisió FEF

L’Olot fitxa Zaka El Idrissi (Pobla de Mafumet)

Retorn. El davanter centre s’havia format al futbol base del conjunt garrotxí i torna al club després de passar pel Girona, el Nàstic fins a acabar en el filial grana

L’Olot ha anunciat la incorporació del davanter centre Zaka El Idrissi procedent de la Pbbla de Mafumet. L’atacant, nascut a Olot l’any 2001, es va formar en el planter del conjunt de la Garrotxa fins al segon any de cadet. Llavors, va passar per les categories inferiors del Girona i posteriorment del Nàstic, on ha acabat competint a tercera amb el filial, la Pobla. El curs passat, amb els tarragonins va jugar disset partits i va poder fer una diana.

Zaka ha estat entrenant-se amb el primer equip de l’Olot la darrera setmana i en el duel amistós del passat diumenge al municipal contra el Cornellà va fer un bon gol per certificar la victòria 2-0 per als d’Albert Carbó: “Estic molt content i il·lusionat per l’oportunitat que m’està brindant el club de casa meva, que és on m’he format des de ben petit. He crescut veient els partits del primer equip al municipal i ara és un orgull molt gran poder-hi jugar” diu el flamant jugador de l’Olot, que es defineix: “Em considero un jugador potent físicament amb bon u contra u i lluita per marcar gols. Puc jugar tant en punta com a la banda”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)