Més futbol

El Nàstic venç 0-8 el Rialp, de segona regional, amb tres gols d'Eloy Gila i dos de Rubén Navarro

El Nàstic va derrotar ahir còmodament el Rialp, de segona regional, en el primer partit de la pretemporada (0-8). El conjunt grana ja va arribar al descans amb quatre gols d'avantatge gràcies a les dianes de Rubén Navarro (4' i 38'), Ousmane (6') i Dirceu Lucas (32'), i, en la segona part, va completar el resultat gràcies al gol de Chechi (72') i als tres del punta del filial Eloy Gila en menys de deu minuts (75', 79' i 83').

L'alineació formada per Jorge Moragón a la porteria; Xisco Campos i Mingo als laterals; Ousman i Mairata a l'eix de la defensa; Fernando Seoane en el pivot al mig del camp; Dirceu Lucas i Fernando Morán en la doble mitja punta; Álex Cruz i Vicente a les bandes, i Rubén Navarro en la punta d'atac, va ser la de la primera meitat i, per tant, la primera disposada pel tècnic Luis César aquesta pretemporada. En el minut 30, Aitor Casas va substituir Mingo, amb un lleu esquinç en un turmell. En la segona part, Antonio David va jugar a la porteria; Fran Vélez i Aitor Casas –substituït per Raül Fuster (60')– als laterals; Álex Ortiz i Sergio Díaz a l'eix de la defensa; Medina, Abraham, Miki Martínez i Chechi al mig del camp, i Juan Domínguez i Eloy Gila al davant. Entre els assistents, que van omplir la petita graderia del municipal de Rialp, hi havia el director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués.