1a divisió FEF

El Costa Brava vol arrencar amb una alegria

1a divisió FEF. Els d’Oriol Alsina debuten en la lliga visitant l’UCAM Múrcia (21.30 h), un dels grans aspirants a ocupar la zona noble

Aquesta nit el Costa Brava serà dels últims equips de la nova 1a divisió federació que es posarà en marxa. Els d’Oriol Alsina ho faran visitant el que es preveu que sigui un dels camps més exigents de la lliga, el de l’UCAM Múrcia, que la temporada passada es va quedar a un sol pas de l’ascens a 2a divisió A. Comença una nova era i ho fa amb un repte d’altura per al conjunt gironí, amb la dificultat afegida de no tenir grans referències de l’estat de l’equip. “La valoració de la pretemporada és positiva i hem anat de menys a més, però fins al partit a La Condomina no sabrem del tot com arribem perquè no ens podem refiar dels últims partits ni tampoc sabem l’estat del rival. A més, venim d’un canvi de cicle amb molts jugadors nous i haurem de tenir clar que amb el pas de les jornades estarem millor”, comenta el tècnic Oriol Alsina, que adverteix de la dificultat del primer rival: “És un gran equip que aspira a pujar. Ha fet pocs canvis respecte al curs passat i els que ha fet són de grans jugadors, per això destaquen sobretot per les individualitats, i és que els vint jugadors de la plantilla poden marcar la diferència.”

Alsina, que no pot comptar amb els lesionats Juvi i Lucas Viale ni amb l’últim reforç David Haro, avisa que l’equip no tindrà res a veure amb el dels últims anys: “Amb el canvi de camp hem de ser un equip que tingui més possessió, i així hem adaptat la plantilla, però sabem que hem d’anar al límit per treure punts.”

LA PRÈVIA

Hem de tenir més control de la pilota que els anys anteriors i no forçar tant el joc directe
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Fins al partit no sabem com arribem. Serà molt complicat perquè ens espera un dels clars aspirants a l’ascens aquest curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)