Més futbol

2a DIVISIÓ A

GIRONA

Sense localitat fixa per als abonats de preferent de Montilivi

El Girona disposa de 1.320 localitats mentre hi hagi obres darrere la nova grada

Els aficionats de la nova grada es podran moure amb llibertat, igual que en els gols

Durant la primera temporada amb la nova graderia de preferent de Montilivi, el Girona permetrà que els nous abonats de preferent tinguin mobilitat lliure per la grada, igual que passa en els dos gols de l'estadi. Això voldrà dir que, a l'hora d'enretirar el carnet, el Girona no assignarà als abonats una filera i un seient determinats. «Tal com han anat les coses, hem pensat que això és el millor que podem fer», diu el nou director general del Girona, Ricard Carbonell, que ha participat en les últimes trobades amb l'Ajuntament i els Mossos d'Esquadra, igual que la gerent, Lídia Cantarero.

Carbonell es refereix a les obres que haurà de fer l'Ajuntament de Girona fins a final d'any i que serviran per estabilitzar el talús posterior a la grada. Les obres ocuparan parcialment la nova graderia i el Girona podrà posar a la venda el 60 per cent de l'aforament final (1.320 seients dels 2.067 que s'hi han col·locat).

L'ocupació de les localitats de preferent en els dies de partit serà compatible amb els treballs d'estabilització del talús, segons explica el regidor d'Urbanisme, Joan Pluma. A partir del Girona-Tenerife del 29 d'agost, l'aforament de l'estadi serà de 8.600 espectadors.

L'accés a la nova graderia est de Montilivi es farà per la zona més propera al sector destinat a l'afició visitant, al gol nord. En el gol sud, a prop del marcador electrònic, hi ha prevista una sortida d'emergència. En els treballs d'estabilització del talús, el consistori construirà una plataforma superior de 240 metres quadrats.

Els preus, demà.

El Girona donarà a conèixer demà a Navata els preus dels tres abonaments per al curs vinent (gols, preferent i tribuna). El consell de Ramon Vilaró preveu aplicar un lleuger increment respecte al curs passat –100, gols i 450, tribuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)