Més futbol

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Segon triomf del rodatge

El Nàstic continua acumulant minuts de joc, ahir amb el segon amistós contra el Balaguer

El partit va servir, a més, per presentar la tercera indumentària, blava de cap a peus

El Nàstic va culminar ahir el segon amistós de pretemporada i ho va fer amb una victòria contra el Balaguer de tercera divisió. El rival era de més entitat que en el primer partit de preparació, amb el Rialp –al qual els tarragonins van superar de manera clara per 0-8–, i els grana ho van notar. Juan i Vicente van ser els encarregats de desfer l'empat inicial en els minuts 8 i 59, respectivament. Aquest és el darrer partit que ha disputat el Nàstic abans de tornar a casa aquest dimarts.

Malgrat el domini evident, els grana van arribar al descans amb un sol gol d'avantatge, el que va fer el migcampista Juan Domínguez. En el minut 30 de partit, Luis César va fer l'únic canvi del primer temps, i va fer entrar Aitor per Raül Fuster. I en la mitja part, com és típic en els amistosos, la plantilla va canviar com un mitjó i Luis César va fer seure els deu homes que havien completat els primers 45 minuts.

El Nàstic va continuar duent la iniciativa en el segon temps, en què va tenir alguna ocasió més de gol que en la primera meitat. En el minut 59, Vicente va fer el segon després d'una bona centrada des de la dreta de Xisco Campos. Minuts després, l'àrbitre va anul·lar per fora de joc el que hauria estat el tercer gol del Nàstic.

Estrena de la tercera indumentària.

El Nàstic va aprofitar la jornada, a més, per exhibir la que serà la tercera indumentària oficial durant el curs 2010/11. Una vestimenta que s'oposa, per motius obvis, al distintiu grana i que destaca per la predominança del blau. La línia transversal al pit conserva l'escapulari que havia estrenat aquest any la indumentària del Nàstic –que, en aquesta nova samarreta, és de color blau cel–, que es manté juntament amb el nou logotip de Tarragona Turisme. El club va argumentar la tria del color «blau elèctric», també present la temporada anterior, que acapara la tercera samarreta, ja que s'inspira i vol representar el blau mediterrani.

BALAGUER
0
NÀSTIC
2
BALAGUER:
Noguers, Pons, Giribert, Egea, Dago, Tenorio, Jordi, Andreu, Adrián, Ramon i César. També van jugar: Dida, Clarisó, Javi, González, Raúl, Adrones, Albert, Estrada, Figueres i Montforte.
NÀSTIC:
Rubén Pérez (Moragón), Vélez (Xisco Campos), Ortiz (Ousmane), Sergio (Mairata), Raül Fuster (Aitor Casas, 30'), Medina (Abraham), Juan (Morán), Miki (Seoane), Chechi (Alex Cruz), Lucas (Vicente) i Eloy (Ruben Navarro).
GOLS:
0-1 (8') Juan. 0-2 (59') Vicente.
ÀRBITRE:
Cano Gázquez.

Avui, últim dia complet a Rialp

L'estada de pretemporada del Nàstic a Rialp s'acosta al final. Després d'entrenar-se al matí i jugar contra el Balaguer a la tarda, la plantilla grana té avui doble sessió de treball, però serà l'últim dia amb dos entrenaments, perquè demà dimarts l'equip només s'entrena al matí i a la tarda ja tornarà cap a Tarragona per continuar la preparació. Dijous disputarà un amistós al camp de la Rapitenca, que aquest any va consumar el descens a primera catalana, i dissabte, un altre partit al Nou Estadi contra el Santboià, de segona B.

La directiva fa acte de presència

El president del Nàstic, José María Fernández, el conseller Jordi Virgili, el director general, Lluís Fàbregas, i el director esportiu, Josep Maria Nogués, van visitar les instal·lacions on el primer equip du a terme la preparació. Al migdia van fer un aperitiu a l'ajuntament de la vila on es van fotografiar amb els representants municipals. A més, l'alcalde i el president del Rialp van rebre samarretes signades pels grana. A la tarda, la directiva va marxar al municipal de Rialp, on van veure el partit entre el Balaguer i el Nàstic.