3a divisió FEF

Un inici prometedor

3a divisió FEF. El nou projecte de l’Olot comandat per Albert Carbó des de la banqueta va començar amb una victòria solvent contra el Castelldefels. Aquesta és la cinquena vegada que els garrotxins arrenquen la lliga amb victòria en els darrers deu cursos

Per il·lusionar-se i creure en l’equip. Així és com va començar l’Olot la seva nova aventura per la tercera divisió FEF. El conjunt de la Garrotxa va superar amb solvència el Castelldefels, que, això sí, va generar certs dubtes a l’equip dirigit per Albert Carbó en el primer tram de la segona meitat, quan va retallar distàncies per situar-se 2-1. El desgast físic després d’una gran primera part va passar factura a l’equip olotí, amb marge de creixement i en període d’acoblament de les múltiples cares noves que hi ha a la plantilla –del curs passat només hi queden Albert Batalla, Carles Mas, Albert Blázquez i Eloi Amagat.

La victòria contra el conjunt dirigit per Miki Carrillo va deixar bones sensacions a la parròquia de l’Olot, que va veure in situ com el seu equip sumava els tres punts per cinquena vegada en els darrers deu cursos en una jornada inaugural del campionat. De fet, més enllà d’aquesta campanya, en les dues últimes que ha jugat a tercera –en totes es va proclamar campió de lliga– els garrotxins van aconseguir lligar el triomf ja en la primera jornada, un bon auguri. L’Olot de Rodri va guanyar el Vilassar la campanya 2012/13 (0-2) i, finalment, amb Julio Bañuelos va obtenir el títol; i el curs 2016/17, sota la direcció tècnica de Ramon Maria Calderé, l’Olot va superar en l’estrena l’Ascó (1-3) per enfilar-se fins a la primera posició final després d’una lluita magnífica amb el Peralada.

A segona B, més creu que cara

En els set anys que ha competit a la llavors categoria de bronze del futbol estatal, els olotins només van aconseguir dues victòries en la primera jornada de la lliga. Precisament va ser en la primera que hi jugaven, la campanya 2013/14, quan van vèncer el filial de l’Espanyol (1-0) amb Edu Vílchez com a entrenador, i la campanya 2019/20, amb Raúl Garrido, l’equip va derrotar també al municipal l’Ebre (1-0).

Els imprevistos i les inclemències de la temporada passada també van repercutir en l’inici de lliga. L’Olot va detectar diversos casos de Covid en la plantilla dos dies abans de començar la competició al camp del Cornellà i es va veure obligat a ajornar els dos primers partits. En l’estrena al Nou Estadi de Tarragona, ja en la tercera jornada, els de Toni Seligrat, en millor forma, van superar els de Garrido (2-0).

ELS INICIS DELS ÚLTIMS 10 ANYS

Curs 2021/22 (3a)
OLOT-Castelldefels 3-1
Curs 2020/21 (2a B)
Nàstic-OLOT (j. 3)* 2-0
Curs 2019/20 (2a B)
OLOT-Ebre 1-0
Curs 2018/19 (2a B)
OLOT-Cornellà 1-1
Curs 2017/18 (2a B)
Hèrcules-OLOT 1-1
Curs 2016/17 (3a)
Ascó-OLOT 1-3
Curs 2015/16 (2a B)
OLOT-Alcoià 1-2
Curs 2014/15 (2a B)
Cornellà-OLOT 0-0
Curs 2013/14 (2a B)
OLOT-Espanyol B 1-0
Curs 2012/13 (3a)
Vilassar-OLOT 0-2 *
Per culpa de diversos casos de Covid-19 a la plantilla olotina els partits corresponents a la primera i la segona jornada es van ajornar

Sergi Arranz ja goleja com a olotí

Una de les bones notícies que va deixar el triomf de l’Olot contra el Castelldefels va ser l’estrena golejadora de qui ha de ser el principal responsable ofensiu de l’equip. Sergi Arranz va marcar el 3-1 definitiu després de culminar un contraatac iniciat per Moha. L’extrem va cedir al punt de penal cap al figuerenc, que no es va posar gens nerviós i va definir de meravella. Arranz primer va retallar el marcador fent-lo lliscar i tot seguit va superar el porter amb un xut ajustat i suau.

El davanter, encara lluny de la seva millor forma física, va acabar el duel desfet i amb rampes als bessons, però amb la satisfacció d’haver complert la feina des del punt de vista col·lectiu i també personal. Arranz volia picar el penal que va significar el 2-0, però després de parlar amb Eloi Amagat i Xavi Ferrón va cedir l’honor al segon, que es va treure una motxilla pesant de l’esquena. L’atacant no havia pogut fer gol des del 19 de gener del 2020, quan era jugador del Peralada, ja que el curs passat amb el Sant Andreu va quedar-se en blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)