3a divisió FEF

El Peralada supera la Jonquera en un amistós per refermar l’acord de col·laboració

El Peralada ha disputat aquest vespre un amistós al camp de la Jonquera per refermar l’acord de col·laboració entre els dos clubs. Els xampanyers han aconseguit una victòria contundent en un duel que els hi serveix per preparar la segona jornada d’aquest cap de setmana.

En la primera part el Peralada s’ha avançat en dues ocasions però la Jonquera ha estat capaç de reaccionar per arribar al descans amb empat a dos. Adrià Casanova ha obert la llauna després de guanyar l’esquena a la defensa (9’) i en el 22’ Joel Casado ha marcat l’empat a un amb un gol de falta directa. Ràpidament Ritxi, aprofitant una assistència d’Adrià Casanova ha tornat a avançar els xampanyers (29’) però deu minuts després els fronterers han tornat a igualar el marcador amb la diana de Joel Cat.

En la segona part el Peralada ha posat una marxa més i ha tingut efectivitat per acabar golejant 2-6 gràcies a les dianes de Zamorano, Josu i Marc Medina, que ha marcat un doblet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)