1a divisió FEF

El Sabadell anuncia la incorporació de Sergio Aguza

De renom. Amb una àmplia experiència a LaLiga (168 partits), el futbolista arriba lliure després de rescindir el seu contracte amb l’Almeria. Aguza afegirà qualitat a la zona de tres quarts

El Sabadell ha comunicat el fitxatge de Sergio Aguza, que arriba lliure després de rescindir fa setmanes el seu contracte amb l’Almeria. El futbolista, format a les categories inferiors del Madrid ha jugat les últimes sis temporades a segona A, categoria en la qual acumula una experiència de 168 partits a l’esquena. Aguza, afegirà qualitat tècnica i creativitat en la zona de tres quarts de l’equip arlequinat, que després de quatre jornades de lliga encara no ha aconseguit guanyar cap partit i es troba dissetè en zona de descens.

Sergio Aguza va néixer a Sant Boi de Llobregat fa 29 anys i després d’escalar pels equips del Madrid fins al seu equip filial, el curs 2015/16 va iniciar un periple per diversos equips de segona A com la Ponferradina –en dues etapes diferents–, l’Alcorcón, el Còrdova i l’Almeria, club que el va cedir el curs passat al Cartagena i posteriorment a la Ponferradina, i amb qui va rescindir el contracte abans del tancament del mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)