El Peralada li clava una mà de gols a l’Ascó

3a divisió FEF. Golejada del conjunt xampanyer que, invicte, ha dormit líder

Ascó 0 Peralada 5

ASCÓ:Alejandro Verdejo, Genis Arrastraria, Jorge Granado, Aleix Cuenca, Fernando Díaz (Ferran Meseguer, 54’), Adrian Felis (Marcel, 54’), Rafael Llop, Maximiliano Rosales, Albert Miravent (José Antonio Vélez, 65’), Sergio Caliz (Pol Benito, 34’) i Gerard Badia (Marc Blanch, 65’).PERALADA:David Aroca, Sergio Romero, Pol Gómez, Marc Gelmà, Josu Currais (Llorenç Busquets, 70’), Joan Tomás (Marc Medina, 70’), Albert Dalmau (Lluís Micaló, 76’), Alan Baró (Eloi Zamorano, 81’), Richi Mercader, Guillem Jiménez i Adrià Casanova (Biel Font, 70’).GOLS:0-1 (25’) Josu Currais. 0-2 (38’) Josu Currais. 0-3 (53’) Adrià Casanova. 0-4 (63’) Joan Tomas. 0-5 (87’) Marc Medina.ÀRBITRE:Espallargas Caselles.T.G.:als locals Aleix Cuenca, Fernando Díaz, Maximiliano Rosales, Albert Miravent i Sergio Cáliz.T.V.:cap.COMENTARI:El Peralada va confirmar el què esta sent un gran inici de campionat amb una golejada (0-5) al feu de l’Ascó. El conjunt xampanyer, que no ha perdut –3 victòries i 1 empat– , ha dormit líder, a l’espera de la jornada d’avui, després d’un partit en què va ser molt superior. Al municipal d’Ascó ja va pràcticament resoldre l’enfrontament en la primera part que va acabar 0-2. Josu Currais, amb dues bones definicions, va materialitzar el domini verd-i-blanc abans del descans i en la segona part va completar la mà de gols. Va seguir el Peralada controlant el partit, arribant i generant ocasions i mitjançant Adrià Casanova, Joan Tomás i Marc Medina va certificar el convincent triomf.