Champions

Cristiano fulmina el Vila-real

El portuguès dona la victòria al Manchester United (2-1) contra els groguets, que havien fet un bon partit. El Sevilla empata (1-1) al feu del Wolfsburg

El Vila-real ha perdut el partit a Old Trafford al minut 95. En l’última acció del matx Cristiano Ronaldo ha marcat i ha donat la victòria (2-1) al Manchester United per frustrar a uns groguets que havien estat millors. Paco Alcácer (53’) ha avançat als groguets i, més tard, Telles (60’) ha igualat el matx fins a l’últim sospir que ha emergit el portuguès. El Vila-real és cuer del grup amb 1 punt.

D’altra banda, el Sevilla ha empatat contra el Wolsfburg (1-1) mitjançant un penal molt controvertit. Els alemanys han colpejat primer via Steffen (48’), però en el tram, Rakitic (86’) de penal, ha establert l’empat. En l’altre partit del grup el Salzburg s’ha imposat (2-1) al Lille. És precisament el Salzburg, el capdavanter del grup, amb 4 punts. Sevilla i Wolfsburg en tenen 2 i el Lille, 1.

La Juve s’imposa al Chelsea

El partit de la jornada era, a priori, el Juventus-Chelsea, però no ha estat un duel massa lluït. Se l’ha emportat el conjunt bianconero (1-0) amb una diana de Chiesa. El conjunt italià lidera el grup amb sis punts, seguit del mateix Chelsea i el Zenit amb tres. El conjunt rus ha golejat (4-0) al Malmo.

Grup E Bayern- Dinamo K, 5-0
Benfica- Barça 3-0
GRUP F Atalanta- Young Boys 1-0
M. United- Vila-real 2-1 GRUP G Salzburg- Lille 2-1
Wolfsburg- Sevilla 1-1 GRUP H Zenit- Malmo 4-0
Juventus- Chelsea 1-0 Ahir
GRUP A PSG - Manchester City 2-0
Leipzig - Bruges 1-2
GRUP B Porto - Liverpool 1-5
Milan - Atlético 1-2 GRUP C Ajax - Besiktas 2-0
Dortmund - Sporting 1-0 GRUP D Xakhtar - Inter 0-0
Madrid - Sheriff 1-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)