3a divisió FEF

El Peralada perdona i acaba empatant contra la Guineueta (0-0)

El Peralada no ha pogut aprofitar el duel directe entre l’Olot i el Girona B, i és que els xampanyers no han passat de l’empat a zero a casa contra la Guineueta. Els d’Hèctor Simón han gaudit de moltes ocasions, sobretot en la segona part, però els ha mancant l’encert per desequilibrar el marcador.

En la primera part al Peralada li ha costat molt generar ocasions de perill tot i controlar absolutament el partit, i és que només Llorenç Busquets amb un xut que ha sortit desviat ha posat a prova la porteria de Yan. Defensivament, això sí, els d’Hèctor Simón han estat impecables i Aroca només ha hagut d’intervenir per aturar una rematada de Godbles sense excessius problemes.

Ja en la segona part els xampanyers han fet un pas endavant i han disposat de més ocasions. Sobretot a pilota aturada, perquè Alan Baró i Sergi Romero han estat a punt de marcar a la sortida d’un córner, però el primer ha topat amb Yan i el segon ha rematat lleugerament desviat. El debutant Youssef també ha tingut una bona ocasió després d’una centrada de Dalmau, però l’ocasió més clara ha arribat en el minut 81. Marc Medina ha rematat de cap al pal i en el rebot Josu ha vist com un defensa treia el seu xut sobre la línia. Els altempordanesos ho han intentat fins el final i fins i tot Medina ha tingut una ocasió més en el temps afegit però novament Yan ha evitat el gol dels locals.

PERALADA:Aroca, Dalmau, Sergi Romero, Alan Baró, Guillem, Pol Gómez, Llorenç Busquets (Youssef, 65’), Joan Tomàs (Zamorano, 85’), Ritxi, Josu i Adrià Casanova (Marc Medina, 65’).GUINEUETA:Yanca, Ayllón, Fran, Pou, Casta, Omar (Marc, 61’), Aldana, Pepe, Abde (Simó, 77’), Óscar i Godbles.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Llorenç Busquets, Pol Gómez i Marc Medina; i als visitants Ayllón, Simó, Pepe, Óscar i Casta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)