Lliga de les Nacions

Itàlia es queda amb el bronze

Lliga de les Nacions. Els gols de Nicolò Barella i de Berardi de penal tomben una Bèlgica que només pot maquillar el marcador amb un gol del prometedor Charles de Ketelaere

Itàlia 2 Bèlgica 1

ITÀLIA:Donnarumma, Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Emerson, Locatelli, Pellegrini (Jorginho, 70’). Barella (Cristante, 70’), Berardi (Insigne, 91’), Chiesa (Bernardeschi, 91’) i Raspadori (Kean, 65’).BÈLGICA:Courtois, Castagne, Alderweireld, Denayer, Verthongen, Saelemaekers (De Ketelaere, 59’), Witsel, Tielemans (De Bruyne, 59’), Vanaken, Carrasco (Trossard, 87’) i Batshuayi.GOLS:1-0 (46’) Barella. 2-0 (65’) Berardi, de penal. 2-1 (86’) De Ketelaere.

Itàlia va imposar-se en la final de consolació disputada a Torí contra una Bèlgica disminuïda per les absències de futbolistes fonamentals com ara Eden Hazard i Romelu Lukaku.

Després d’una primera meitat en què els italians ja van tenir més inèrcia cap a la porteria de Thibaut Courtois, una magnífica volea de Nicolò Barella va perforar la porteria del porter del Real Madrid per començar a cimentar l’avantatge del conjunt dirigit per Roberto Mancini.

El davanter del Sassuolo Domenico Berardi, des del punt de penal, va redoblar un avantatge que ja només va poder maquillar la selecció de Bèlgica mitjançant una diana del prometedor atacant del Bruges Charles de Ketelaere, que va aprofitar una assistència de Kevin de Bruyne per superar la sortida de Gianluigi Donnarumma per sota les cames.

El conjunt dirigit pel català Robert Martínez no va poder marxar del torneig amb una victòria, malgrat que va estavellar dues pilotes a la fusta, una en cada pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)