Champions

Un atac diferencial

Champions. El Vila-real pateix però recorre a la contundència ofensiva per golejar el Young Boys; el Sevilla torna a empatar

Young Boys 1 Vila-real 4

YOUNG BOYS:Von Vallmoos; Ngmalaeu, Camara, Lauper, Lefort (Hefti, 62’), Garcia; Fassnacht (Mambimbi, 90’), Martins Pereira (Rieder, 70’), Aebischer; Elia i Siebatcheu (Kanga, 70’).VILA-REAL:Rulli; Foyth, Albiol (Mandi, 83’), Pau Torres, Pedraza; Capoueu, Parejo, Coquelin (Alberto Moreno, 69’); Danjuma (Chukwueze, 89’), Gerard Moreno i Yeremi Pino (Moi Gómez, 89’).GOLS:0-1 (6’) Yeremi Pino. 0-2 (16’) Gerard Moreno. 1-2 (77’) Elia. 1-3 (88’) Alberto Moreno. 1-4 (92’) Chukwueze.ÀRBITRE:Sergei Karasev (rus).T.G.:Al local Aebischer: al visitant Rulli.T.V.:Cap.

Lilla 0 Sevilla 0

LILLA:Grbic; Çelik, Fonte, Djaló, Madava; Renato Sanches (Ikoné, 71’), André, Onana (Xeka, 71’); Bamba, Burak Yolmaz i Jonathan David (Timothy Weah, 82’).SEVILLA:Bono; Jesús Navas, Diego Carlos, Rekik (Jordan, 57’), Acuña (Augustinsson, 65’); Fernando, Delaney; Suso (Rakitic, 74’), Óliver Torres (Papu Gómez, 64’), Ocampos (Lamela, 74’); i Rafa Mir.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès).T.G.:Als locals Çelik, Ikoné, André i Burak Yilmaz; al visitant Lamela.T.V.:Cap

No són noms rutilants els que formen la davantera del Vila-real, però sí d’un talent i una projecció molt importants. I és que Gerard Moreno, futbolista ja consolidat, viu acompanyat aquesta temporada per dos estilets com són Arnaut Danjuma i Yeremi Pino, dos punyals, de 24 i 19 anys respectivament, que encara han de créixer més, però que han fet que el conjunt groguet faci un salt de qualitat. Danjuma, procedent del Bournemouth, de la segona categoria del futbol anglès, està sent una de les sensacions; Yeremi, que el curs passat ja va jugar partits procedent del filial, s’ha afermat aquesta temporada, en què ja ha assolit la internacionalitat absoluta. I ahir, al feu del Young Boys, en què el Vila-real va golejar (1-4), amb més dificultats de les que il·lustra el resultat, els dos atacants van demostrar de nou tot el que aporten a l’equip.

Precisament, ahir va ser l’aniversari de Yeremi i ho va celebrar amb un gol de cap al començament. Gerard Moreno, tot seguit, també amb la testa, va fer el segon i va dibuixar un escenari idíl·lic per a l’equip dirigit per Unai Emery quan s’havia arribat al primer quart d’hora, però el partit es va complicar. Sobre la gespa artificial de l’Stadion Wankdorf, el Young Boys va convertir-se en verinós amb passades a l’esquena de la defensa grogueta i va generar multitud d’ocasions i arribades que no va ser capaç de materialitzar fins que Elia, en el tram final, va fer justícia als mèrits dels locals i va escurçar distàncies. Al Vila-real li va tocar patir aleshores, a falta d’un quart, fins que just al final, en dos contraatacs, Alberto Moreno i Samu Chukwueze, un altre jove valor ofensiu que torna d’una lesió, van sentenciar amb dos gols seguits.

El Sevilla, encallat

El conjunt orientat per Julen Lopetegui no s’enlaira i al feu del Lilla (0-0) va tornar a empatar. El Sevilla no va oferir una bona versió contra el campió francès, que només ha signat taules en aquesta Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)