1a divisió FEF

El Nàstic no troba el camí del gol contra el cuer

1a divisió FEF El Nàstic perdona contra el Sevilla Atlètic, cuer de la competició, i suma un empat amb gust amarg (0-0).

El Nàstic no aconsegueix superar el cuer de la competició, el Sevilla Atlètic, després de generar nombroses ocasions de gol. Els granes acumulen quatre partits consecutius sense perdre.

El partit ha començat amb un clar domini del conjunt entrenat per Raül Agné que al cap de cinc minuts ja ha posat a prova el porter local, Javi Díaz, amb una rematada de Pablo Fernández. Els catalans ho han provat a través de recuperacions i transicions a camp contrari que acabaven amb ocasions manifestes de gol; dues ocasions provinents de les bandes que Fran Carbia no ha pogut concretar. Els millors moments del Nàstic amb pilota han vingut a l’últim tram de la primera meitat, malgrat això el resultat no s’ha mogut fins a la mitja part (0-0).

A la represa el conjunt de Raül Agné ha disposat d’una doble ocasió que primera, Javi Díaz ha aturat sota pals i, posteriorment, la defensa local ha refusat a la línia de gol. Els jugadors del Nàstic s’han posat les mans al cap en veure que no hi havia manera per batre la porteria del Sevilla Atlètic.

Al tram final del matx, amb acte de presència de la pluja, no hi ha hagut tantes aproximacions i no s’ha mogut el marcador fins al xiulet final de l’àrbitre. El resultat ha reflectit una manca d’eficàcia del Nàstic que ha generat ocasions suficients per endur-se la victòria cap a terres catalanes. No ha estat així i els granes sumen el vuitè punt dels últims dotze possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)