1a divisió FEF

El Nàstic continua negat a domicili i perd al camp del San Fernando (2-0)

Tot el que el Nàstic guanya com a local –cinc victòries en cinc partits– ho perd a domicili, i és que després de sis partits lluny de casa continua sense aconseguir cap triomf. Aquest migdia els de Raül Agné han perdut al camp del San Fernando i sumen un balanç de tres empats i tres derrotes com a visitants.

El Nàstic ha arrencat bé el partit però després dels primers minuts les forces s’han igualat. Sense un dominador clar, les millors ocasions les ha tingut el San Fernando, que just abans de la mitja part ha trobat el primer gol després que Dopi aprofités un refús de Manu García (1-0, 41’). Al cop del final de la primera part s’hi ha afegit el de l’inici de la segona, i és que en el minut 48 Biabiany ha afusellat a Manu García des del segon pal per marcar el 2-0. La diana ha deixat el partit pràcticament decidit, i és que els grana han quedat tocats. I encara més quan en el minut 73 el Nàstic s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Manu García, que ha eliminat qualsevol opció dels tarragonins de tornar a entrar en el partit.