1a divisió FEF

El Sabadell s’endú una victòria d’ofici a Cornellà

1a divisió FEF El Cornellà ha concedit la segona derrota a casa contra un Sabadell que s’estrena amb victòria com a visitant (0-1)

El Sabadell ha aconseguit la primera victòria com a visitant al Municipal de Cornellà amb un bon gol a l’inici del partit (0-1). La jugada ha estat ràpida després d’un servei de banda de Joseba Muguruza que César Morgado ha engaltat de volea a l’interior de l’àrea. A la primera meitat els dos equips han tingut aproximacions perilloses; Sasha Andreu ha fet brillar a Emilio Bernad que l’ha aturat. El capità arlequinat, Aleix Coch, també ha pogut ampliar el marcador amb una bona rematada de cap a la sortida d’un córner; l’esfèrica ha sortit a fora per poc. El matx ha arribat al descans amb l’avantatge visitant després d’uns primers quaranta-cinc minuts molt disputats i intensos.

A la represa l’equip dirigit per Raúl Casany ha posat una marxa més amb la pilota, però era el Sabadell qui ha disposat de la millor ocasió després de ràpides transicions a l’esquena de la defensa local. Els dos entrenadors han mogut fitxes i han realitzat un doble canvi; els verds posaven més pólvora a l’atac i els arlequinats buscaven cames fresques amb l’entrada d’Òscar Rubio i Kaxe. Quan faltaven vint minuts per acabar el partit, Borja García ha rebut la segona targeta groga i ha deixat amb deu homes al Cornellà amb el resultat advers.

Els últims minuts de partit, els verds han tancat a l’equip dirigit per Antonio Hidalgo al seu propi camp i no han sabut traduir els contraatacs que han disposat. A la segona part el partit ja hi havia acumulat més de quaranta faltes i nou targetes grogues. L’àrbitre ha afegit cinc minuts al partit que no li ha servit al conjunt local per trobar l’empat.

Amb aquesta victòria el Sabadell se situa fora de la zona de descens; el Cornellà baixa fins a la tretzena posició dos punts de la zona de descens.