3a divisió FEF

El Narcís Sala celebra les noces d’or

50è aniversari. Un combinat de veterans del Sant Andreu dels anys 70, 80 i 90 jugarà demà contra l’Espanyol per commemorar els 50 anys de la inauguració de l’estadi

El 19 de març del 1970, sota la presidència de Narcís Sala i Vila (1945-52 i 1965-71), el Sant Andreu va inaugurar la seva casa actual. El nou estadi va costar més de 24 milions de les antigues pessetes, amb capacitat per a 16.000 espectadors. Aquell dia el Sant Andreu va jugar un amistós contra el Barça de Sadurní, Fusté, Rexach, Rifé, Marcial i companyia. El partit va acabar amb 0-1, amb gol de Quimet Rifé.

Tres dies més tard, el dia 22 de març, va tenir lloc la inauguració oficial amb un partit de lliga contra l’Oviedo. Romero, Mur, Domènech, Martín, Tovar, Sabaté, Parisi, Diéguez, Yanko Daucik, Carbonell i Moya van formar l’equip inicial aquell dia i el conjunt quadribarrat va guanyar per 1-0, amb un gol de penal de Yanko.

S’acabava així un exili obligat de més de quatre mesos a Sarrià (nou partits de lliga i un de copa). A finals d’octubre del 1969 es va enderrocar l’antic camp del carrer Santa Coloma i l’Espanyol va cedir el seu camp mentre van durar les obres.

Ara, el Sant Andreu celebrarà les noces d’or del seu estadi. L’homenatge no es va poder fer el mes de març del 2020 per culpa de les restriccions per la Covid-19 i el gran dia serà demà. Un combinat de veterans del Sant Andreu dels anys 70, 80 i 90 s’enfrontarà als veterans del RCD Espanyol (11 h). L’entrada és gratuïta.

Alguns dels il·lustres convocats són Calderé, Martí Filosia, Mur, Tovar, Comas, Marín, Pepín, Mendoza, Vilches, Telechea, De Frías o Rafa. Per a l’Espanyol han confirmat la seva presència homes com Marañón, Iñaki, Lopo, Manel, Capdevila, Arnal Conde, Javi Chica, David García, Jaume García, Sito Martínez, Albert Martínez, Josep Samper, Ángel Morales i Borja Criado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)