3a divisió FEF

El Sants celebrarà el centenari amb el mapa del barri a la samarreta

La UE Sants celebra l’any que ve el seu centenari i ha presentat les noves samarretes, que fan un homenatge al barri de Sants. A més de recuperar les tres franges horitzontals primes a l’alçada del pit que havien format part de la samarreta fa dècades, hi ha estampat un mapa del barri. Amb els colors històrics, la samarreta llueix el lema “orgull santsenc”. El primer equip masculí del Sants estrenarà les noves samarretes en el duel de diumenge contra l’Hospitalet, al camp de l’Energia.

Per decidir el disseny guanyador, el club va organitzar un concurs a la primavera del 2021 perquè socis, aficionats i simpatitzants fessin les seves propostes per la samarreta, el logotip i la mascota del Centenari. Entre totes les propostes presentades, la comissió del Centenari les va avaluar i va escollir els dissenys guanyadors. L’autor de logotip i la samarreta guanyadors és l’exjugador del primer equip i del futbol base Marçal Vila.

En la presentació, el club ha anunciat que està preparant diversos actes de celebració del centenari. El primer serà el 20 de gener del 2022 a la sala de plens de la seu del districte de Sants Montjuïc, on el doctor en Història Carles Santacana farà una xerrada sobre l’esport a Barcelona. També es prepara una exposició i l’entrega d’un trofeu al guanyador de la Volta Ciclista a Catalunya a del 2022, com a a reconeixement de la vinculació entre la Volta i la UE Sants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)