Tornen a somriure

3a divisió FEF. El Girona B, més efectiu que la Pobla, es retroba un mes després amb la victòria (1-0)

Girona B 1 Pobla de Maf. 0

GIRONA B:Jona, Benítez, Monju, Biel, Palacios, Nil Sauret, Sulei (Dawda, 63’), Adri Gené (Gabri, 63’), Richmon (Pau Victor, 72’), Marc Faja (Maxi Villa, 72’) i Joel Roca (Arnau Ortiz, 83’).POBLA DE MAFUMET:César, Caballero, Grifi, Molina (Robledo, 55’), Álvarez (Querol, 80’), Valverde, Santi Guzmán, Iván Amoedo (Dani García, 80’), Boaz, Monti (Avilés, 80’) i Caro.GOLS:1-0 (15’) Richmon.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:al local Maxi Villa; i als visitants Molina, Boaz, Caro, Monti i al porter suplent Guillem.T.V.:al visitant Caballero per doble amonestació (77’).

El Girona B feia més d’un mes que no guanyava després d’haver sumat un punt dels últims nou possibles i haver descansat la setmana passada, però ahir es va poder refer amb una victòria contra la Pobla de Mafumet, en un duel igualat, que va decidir la major efectivitat del filial gironí.

Els d’Axel Vizuete van començar el partit amb una marxa més i ho van saber aprofitar, ja que Richmon va marcar l’únic gol del partit en el minut 15, a la sortida d’un córner. La diana, però, va esperonar la Pobla, que va començar a generar ocasions de perill. De fet, Jona i el pal van ser determinants per evitar el gol de l’empat de Marc Álvarez abans del descans. Els gironins també van disposar d’alguna arribada més, però no van acabar d’estar fins en els últims metres.

En la segona part la Pobla va tenir una altra bona ocasió per empatar el partit, però Monti no va arribar a rematar per poc, i el pas dels minuts va anar afavorint un Girona B que amb l’entrada de Gabri va començar a fer més mal al contraatac. De fet, la Pobla va anar perdent forces i en el minut 77 es va quedar pràcticament sense possibilitats d’empatar el partit quan Caballero va veure la segona targeta groga i va deixar els tarragonins amb un home menys.