L’Olot salva un punt al final per mantenir el lideratge

3a divisió FEF. Un gol de Moha en el minut 91 empata el partit contra el Granollers

Olot 1 Granollers 1

OLOT:Batalla, Blázquez, Gerard, Bigas, Ferri (Moha, 65’), Èrc Vilanova, Ot Serrano (Ferrón, 65’), Eloi Amagat, Callís (Carles Mas, 65’), Kilian i Sergi Arranz.GRANOLLERS:Oriol Martí, Montoro, Oumar Bah, Victor, Marc Muñoz, Fuentes, Quintanilla (Zaid, 84’), Castellano, Aitor García (Jordan, 61’), Hamza i Roger Escamilla (Jandro, 84’).GOLS:0-1 (67’) Gerard Batalla, en pròpia porta. 1-1 (91’) Moha.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:al local Sergi Arranz; i al visitant Fuentes.COMENTARI:L’Olot continuarà una setmana més com a líder en solitari tot i no aconseguir la victòria al municipal contra el Granollers. Per ocasions, els d’Albert Carbó van fer mèrits per aconseguir el triomf, però van estar molt desencertats de cara a porteria i van haver de remar fins al final per salvar un punt, i és que el gol de l’empat va arribar en el temps afegit. La primera part ja va ser la demostració que el partit costaria, i és que Kilian, en un parell d’ocasions, i Arranz, també per partida doble, així com Blázquez i Eloi Amagat, van tenir bones oportunitats per obrir la llauna, però ningú va ser capaç de trobar porteria. A més, en la segona part, després de més bones arribades dels olotins, Gerard Batalla va tenir la desgràcia de marcar-se en pròpia porteria mentre intentava refusar la pilota. Era el minut 67 i el 0-1 deixava poc marge de reacció a un Olot que ho havia intentat tot, però no trobava el gol. Quan ja semblava que es consumava la derrota, va aparèixer Moha, un dels recanvis d’Albert Carbó, per empatar el matx en el minut 91, i és que l’atacant es va treure del barret un gran xut que va entrar per l’escaire.