Vilatenim continua sense celebrar res

3a divisió FEF. Un Figueres gris encadena el tercer empat contra la FE Grama (0-0)

Figueres 0 FE Grama 0

FIGUERES:Jaime González, Jose, Carlos, Toni Gamell, Espuña, Jorge Torres, Urri, Dani Gómez (Reñé, 57’), Rami, Suaibo (Tarrenchs, 81’) i Joel Arimany (Timo, 68’).FUNDACIÓ GRAMA:Guiseris, Rubi, Cabezola, Alan, Adrien, Molins, Montalbán, Fran, Peris (Roger Garcia, 73’), Recort (Àngel, 65’) i Guillem Escarrabill (Antonicelli, 65’).ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:al local Urri; i als visitants Guillem Escarrabill i Alan.COMENTARI:El Figueres ja acumula quatre jornades sense perdre però va sumant a pas de tortuga després d’encadenar ahir el tercer empat i allargar l’espera de la primera victòria de la temporada a Vilatenim, que encara no ha arribat. Els figuerencs, a més, ahir no van tenir un dels seus millors partits i no van passar de l’empat a zero contra la FE Grama, que per ocasions va fer més mèrits que els figuerencs per endur-se el partit. La tramuntana va ser la principal protagonista del matx i el Figueres va fer el que havia de fer en la primera part, que era mantenir-se segur al darrere amb el vent en contra. De fet, els visitants només van tenir una ocasió en la primera part. En la represa, però, la Unió havia de fer un pas endavant i no va trobar la fórmula per fer-ho, i és que amb el vent a favor només Suaibo i Rami, amb xuts de lluny, van inquietar la porteria rival. Els colomencs, en canvi, van tenir bones ocasions per marcar i primer Jaime, amb una doble intervenció, i després el travesser, en un xut de Molins, van haver de salvar l’empat.