AMISTÓS

El Girona fa el que li toca

Peragón, Chechu i un dels últims reforços, Despotovic, marquen els gols

Els gironins vencen al camp de l'Olot el dia que debuta el mig centre Ángel

El Girona va fer el que li tocava ahir al camp de l'Olot i va imposar-se amb claredat en un partit amistós (0-3). Amb gols de Peragón, Chechu i l'atacant Despotovic, fitxat la setmana passada, els gironins van mostrar-se superiors. Ángel Martínez, germà del defensa Jose, va debutar en el Girona.

La primera part va estar marcada per la pluja de les hores prèvies al partit. Durant el transcurs del matx, però, va deixar de ploure i, fins i tot, va sortir l'arc de Sant Martí. L'Olot, que havia jugat dimecres a Banyoles, en el torneig de l'Estany –havia superat el Cassà (2-0)–, va sortir sense complexos i va mantenir el tipus, tot i les tres categories de diferència respecte al Girona.

Els gironins van controlar el ritme de partit i van saber concretar en gol les arribades a l'àrea. Primer Roberto Peragón va fer el 0-1 en una acció molt protestada pels olotins. L'àrbitre va donar validesa a l'acció, tot i que l'assistent tenia la bandera aixecada. Al cap de mitja hora, el combinat gironí va marcar el segon amb un xut creuat de Chechu.

El Girona de Raül Agné, amb l'habitual 4-4-2 i amb Gerard i Dorca en el doble pivot, va controlar el partit contra un Olot molt noble, que va jugar i que va deixar jugar.

En la segona part, el Girona i l'Olot van fer molts canvis i, per part gironina, s'ha de destacar el debut del mig centre Ángel Martínez. El 0-3 va ser del davanter serbi Ranko Despotovic, que es va estrenar com a golejador del Girona després d'aprofitar una bona passada a l'espai d'un company i superar el porter Reig amb un xut ras.

A causa dels canvis i del fet que el resultat ja estava sentenciat, el joc va baixar de nivell i els últims minuts van ser un mer tràmit. El juvenil David Juncà, de 17 anys, en qui els tècnics del Girona tenen molta confiança, també va tenir l'oportunitat de jugar els últims vint-i-cinc minuts.

Quatre jugadors, tot el partit.

Juncà va ser l'únic juvenil del Girona que va tenir minuts ahir a Olot. El porter Dani Mallo, els defenses Migue i Serra i el mig Dorca van ser els únics dels divuit jugadors utilitzats per Agné que van disputar tot el partit. Avui el Girona torna als entrenaments i l'Olot disputarà la final del torneig de l'Estany.

OLOT
0
GIRONA
3
OLOT:
Aleix, Robin, Berga, Hereu, Síria, Abel, Villaplana, Mito, Roger, Dani i Robert. (Rota, Reig, Cesc, Arimany, Karam, Hostench, Peque i Arnau)
GIRONA:
Dani Mallo, Jose, Serra, Migue, Moha, Dorca, Gerard, Jandro, Chechu, Roberto Peragón i Kiko Ratón. (Cherfa, Luso, Víctor Curto, Ángel, Despotovic, Borja Sánchez i Juncà)
GOLS:
0-1 (11') Roberto Peragón. 0-2 (26') Chechu. 0-3 (66') Despotovic.