1a divisió FEF

El filial groguet castiga al Barça B

1a divisió FEF El Barça B cau derrotat amb solvència contra el líder Vila-real B i suma la tercera derrota consecutiva a la lliga (3-0)

El Barça B cau derrotat contra un Vila-real B que ha començat molt fort, amb un gol només començar, i que llavors s’ha refermat amb l’expulsió d’Ilias quan tan sols s’havien disputat vint-i-sis minuts (0-3).

El partit ha començat amb el gol local després d’un desajustament defensiu entre els centrals del Barça, Comas i Mármol, i que Carlos Arana ha aprofitat per batre a Iñaki Peña amb una pilota picada per sobre. Els millors minuts blaugrana han arribat després del gol groguet amb dues aproximacions; primer de Matheus amb un bon desplaçament llarg d’Arnau Comas i l’altre amb una bona jugada per banda esquerra de Balde que a punt ha estat de connectar amb un company.

Quan més bé jugava el filial blaugrana, Ilias ha rebut la targeta vermella per una entrada a destemps sobre Sergio Lozano i l’equip de Barjuan ha vist com es quedava amb deu homes al minut vint-i-sis de partit. El tram final de la primera meitat ha estat de domini sense pilota per part del Vila-real B que ha disposat d’una gran oportunitat després del refús d’Iñaki Peña, Carlos Arana ha estavellat la pilota a la fusta. L’àrbitre ha xiulat el final dels primers quaranta-cinc minuts amb la victòria local per la mínima.

Lluny de la porteria local, el Barça B ha rebut el segon gol quan només s’havien disputat cinc minuts de la segona meitat. Carlo ha engaltat una pilota que ha topat al travesser i ha entrat per l’escaire esquerre de la porteria blaugrana.

Després d’aquest càstig només començar, el filial blaugrana s’ha vist superat en totes les facetes i ho ha aprofitat Sergio Lozano amb un xut creuat per fer pujar el 3-0 al marcador. El conjunt de Sergi Barjuan ha intentat dormir amb la pilota i és quan ha arribat la segona amonestació del local Aitor Gelardo per deixar també amb deu homes al filial groguet quan faltaven cinc minuts.

Sense temps per pràcticament res més, l’àrbitre ha assenyalat el final del partit on el Barça ha vist com el líder de la lliga li ha passat per sobre. Amb aquesta derrota els blaugranes se situen a mitja taula amb vint-i-dos punts i encadenen tres derrotes consecutives. El pròxim partit rebrà al Johan Cruyff a l’Atlètic Balears, segon classificat.