El Peralada mana

3a divisió FEF. Els xampanyers golegen un Figueres que va de més a menys en el derbi altempordanès (1-4)

Figueres 1 Peralada 4

FIGUERES:Jaime, Pugi, Tubert, Toni Gamell (Nil Congost, 64’), Marc Reñé, Jorge Torres, Dani Gómez (Carlos García, 64’), Urri (Timo, 7’), Rami (Joel Arimany, 41’), Suaibo i Ivan Pérez (Espuña, 64’).PERALADA:Aroca, Caball (Medina, 83’), Alan Baró, Eloi Zamorano (Biel Font, 66’), Guillem Jiménez, Sergi Romero, Pol Gómez, Josu (Adam, 83’), Llorenç Busquets, Joan Tomàs (Raúl Martínez, 72’) i Adrià Casanova (Nil Chacón, 83’).GOLS:0-1 (29’) Adrià Casanova. 1-1 (33’) Pugi. 1-2 (42’) Sergi Romero. 1-3 (59’) Sergi Romero. 1-4 (80’) Raúl.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:als locals Dani Gómez, Suaibo, Toni Gamell, Pau Tubert i Nil Congost; i als visitants Adrià Casanova i Guillem.

El derbi altempordanès no va decebre ningú perquè a Vilatenim es va veure futbol i gols, tot i que no va deixar tothom content. De fet, tampoc tranquil. I és que el Peralada va demostrar per què és un dels equips que aspiren a les primeres posicions golejant un Figueres que, tot i dominar fins i tot en alguns moments, va mostrar les seves debilitats, sobretot en defensa i a l’hora de concretar ocasions de gol.

Que els figuerencs són un dels pitjors locals i els xampanyers, el millor visitant no es va notar d’entrada, ja que la Unió va dominar clarament els primers minuts. Els de Moisés Hurtado van poder arribar a l’àrea amb relativa facilitat, mentre que el Peralada era incapaç de fer tres passades seguides. Reñé i Timo, però, no van ser efectius en les dues ocasions més clares dels figuerencs. I el Figueres ho va pagar, perquè en el 29’ Casanova va aprofitar una passada de Joan Tomàs per batre Jaime amb un xut sec i marcar el 0-1. La Unió va reaccionar bé i va empatar aviat amb una centrada xut de Pugi que va entrar per l’escaire del pal llarg (1-1, 33’).

Rebre l’empat tot seguit curiosament va esperonar el Peralada, que des de llavors va imposar el seu joc. Els d’Hèctor Simón van començar a controlar la possessió i van mostrar el seu potencial ofensiu, tot i que amb un protagonista inesperat com Sergi Romero. El capità va marcar, amb molta sang freda, l’1-2 abans del descans amb un xut col·locat (42’) i va encarrilar el partit en el minut 59 marcant l’1-3. L’1-4 de Raúl en el 80 no va fer res més que certificar el domini del Peralada en la segona part contra un Figueres que en el tram final va veure com Arimany i Timo fallaven dues ocasions molt i molt clares per maquillar el resultat.

Estàvem bé però l’1-2 ens ha fet mal. El Peralada juga molt bé amb el marcador a favor
Moisés Hurtado
entrenador del figueres
Hem de tocar més de peus a terra que mai. Hem guanyat el partit a través de l’ordre