Més futbol

AMISTÓS

El Girona s'oblida de defensar

L'equip d'Agné és més tou del compte al darrere i facilita les coses a un bon Hospitalet

Mal inici dels dos períodes i, sense Serra, Tortolero i el central que falta, dubtes en l'eix

Raül Agné
ENTRENADOR DEL GIRONA
«Després de la derrota, el més important és saber per què l'hem rebuda: no podem ser tan vulnerables defensivament. Aquesta és la conclusió del partit»
«Amb la lesió de l'Albert [Serra], hem posat els centrals que tenim»
«El central que falta ha de tenir jerarquia. Seria anar amb els ulls tancats si no veiéssim que a darrere hem de millorar molt»
Roberto Santamaría
PORTER DEL GIRONA
«Ja tenia ganes de tornar a jugar després de tant de temps de no fer-ho»

El Girona va encaixar ahir contra un bon Hospitalet la segona derrota de l'estiu (2-4) –la primera havia estat a Llagostera (2-1)–. El rival, que acaba de pujar a segona B, va fer molt bé la seva feina i va beneficiar-se de la vulnerabilitat defensiva del Girona, que no va tenir el dia al darrere (ni tampoc a l'eix del mig del camp). El cansament va notar-se més en els gironins, que van estar, però, menys malament del que indica el 2-4. Sense Serra, Tortolero, lesionats, ni el central que ha d'arribar, l'equip gironí va ser molt tou en defensa i va fer que el porter Roberto Santamaría tingués un mal debut.

El Girona va començar el partit amb el peu esquerre. Jose va calcular malament una passada llarga de l'Hospitalet, Cirio li va guanyar la partida i, després d'un primer xut de Jordi Martínez, rebutjat per Santamaría amb reflexos, Cristian Gómez va marcar el 0-1. El Girona va respondre de manera immediata en una triangulació de molts quirats entre Borja Sánchez, Despotovic i el pitxitxi del curs passat, Kiko Ratón.

A banda dels gols, va quedar clar que Tébar és un excel·lent distribuïdor del joc, però que com a central té problemes en el cos a cos amb el davanter –ahir Jordi Martínez li va fer passar una mala tarda–. Quan Gerard va entrar el camp i va rellevar el madrileny, va passar tres quarts del mateix.

Cristian Gómez.

El Girona va repetir el mal inici del primer temps en el segon, que es va endarrerir uns minuts perquè el rival va quedar tancat en el seu vestidor. Amb un gran Cristian Gómez al mig del camp, l'Hospitalet va treure profit d'un partit massa obert i amb defenses poc contundents per guanyar l'amistós. El Girona no té ara frescor física i es va descentrar més del compte amb les decisions dels col·legiats.

GIRONA
2
L'HOSPITALET
4
GIRONA:
Santamaría, Luso, Tébar (Gerard, 60'), Migue, Jose, Ángel, Dorca, Borja Sánchez (Juncà, 60'), Moha, Kiko Ratón (Víctor Curto, 78') i Despotovic (Peragón 45').
L'HOSPITALET:
Craviotto, Hammouch, Barón (Mousa, 88'), Lucas Viale, Òscar Álvarez (Juan Manuel Viale, 73'), Rubén (Toni Velamazán, 73'), Cirio, Cristian Gómez (Peque, 81'), Eloi (Ceballos, 78'), Jordi Martínez i Cristian Lobato (Pitu, 73').
GOLS:
0-1 (4') Cristian Gómez. 1-1 (6') Kiko Ratón. 1-2 (46') Eloi. 1-3 (62') Jordi Martínez. 2-3 (86') Peragón (p). 2-4 (92') Cirio (p).
ÀRBITRE:
Hidalgo Moreno, auxiliat per Catalán Privat i López Morente.
T.G.:
a Peragón (Girona) i a Òscar Álvarez i Eloi (l'Hospitalet).
INCIDÈNCIES:
Unes 300 persones al camp municipal de Riudarenes. Presència del president del Girona, Ramon Vilaró, i del director general esportiu, Xavi Julià.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)