Copa

Linares-Barça, Ponferradina-Espanyol i Girona-Osasuna a la copa

Els setzens de final es disputaran els dies 4, 5 i 6 de gener

Las Rozas ha acollit aquest migdia, a porta tancada, el sorteig dels setzens de final de la copa, la ronda en què el Barça, el Madrid, l’Atlético i l’Athletic Club comencen a competir. L’eliminatòria, a partit únic i al camp de l’equip d’inferior categoria –en aquesta eliminatòria no hi haurà cap duel entre equips de la mateixa categoria–, es disputarà els dies 4, 5 i 6 de gener. A banda del Barça, els altres dos equips catalans que continuen vius en la competició són el Girona i l’Espanyol, que es podien haver enfrontat entre sí però no ha succeït.

El Barça, exempt en les dues primeres eliminatòries i vigent campió, començarà l’aventura en la copa al camp del Linares, de la 1a divisió FEF. Els andalusos van eliminar l’Alavés en la segona eliminatòria després de guanyar 2-1. Els altres dos catalans han hagut d’esperar fins el final per saber quin seria el seu rival. El Girona, que fins ara havia disputat les dues eliminatòries a domicili, rebrà a Montilivi la visita de l’Osasuna; mentre que l’Espanyol, que ha estat l’última bola a sortir en el sorteig, visitarà el camp de la Ponferradina.

Mancha Real - Athletic Club
Linares - BARÇA
Alcoià - Madrid
Rayo Majadahonda - Atlético
Atlètic Balears - Celta
Valladolid - Betis
Almeria - Elx
Mirandés - Rayo Vallecano
Cartagena - València
Sporting - Vila-real
Eibar - Mallorca
Fuenlabrada - Cadis
Leganés - Real Sociedad
GIRONA - Osasuna
Saragossa - Sevilla
Ponferradina - ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.