1a divisió FEF

Que tingui continuïtat

1a divisió FEF. El Costa Brava rep el Nàstic (16 h) després de trencar la mala ratxa

La victòria de dissabte passat al camp de l’Alcoià ha de ser l’inici de la remuntada d’un Costa Brava que aquesta tarda rep el Nàstic al municipal de Palamós. Els blau-i-vermells ja no són el Llagostera, però això no treu l’incentiu especial que sempre han tingut aquests duels, que, en general, han caigut a favor dels gironins quan han jugat a casa. Sigui quin sigui el rival, els gironins saben que necessiten encadenar bons resultats i acabar l’any sumant, perquè el d’avui també serà l’últim partit d’un 2021 molt mogut pels gironins.

El Nàstic arriba a Palamós sense haver guanyat encara a domicili, i el Costa Brava també ho vol aprofitar. “El fet d’haver guanyat esperem que sigui un punt d’inflexió. L’aspecte anímic és fonamental i ara hem d’intentar millorar la classificació. La setmana ha estat molt bona i estem segurs que podem continuar creixent”, comenta el segon entrenador, Òscar Álvarez, conscient que el conjunt grana també arribarà carregat de moral: “El cas del Nàstic és similar perquè van ser capaços de guanyar el líder després de moltes jornades sense fer-ho. Segur que farà més perillós un equip que té un potencial enorme, que està fet per estar a dalt. Els seus números a casa són espectaculars i suposo que venen amb la idea de millorar els números a fora.”

2 Partits guanyats 6

4 Partits empatats 5

9 Partits perduts 5

7 Gols a favor 15

23 Gols en contra 14

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)