El Girona B i el Peralada signen les taules (1-1)

El Girona B i el Peralada han empatat aquest migdia en un dels molts partits avançats de l’última jornada de la primera volta. El punt deixa un gust amarg per a tots, i és que els xampanyers, que han acabat amb nou, s’han avançat en el marcador i el filial gironí ha desaprofitat un penal per endur-se la victòria al final.

En la primera part el control del partit l’ha tingut el Girona B, però més enllà d’una acció de Dawda no ha tingut grans ocasions per avançar-se en el marcador. En la represa el guió ha canviat, i és que en la primera jugada Llorenç Busquets ha marcat el 0-1 rematant amb el pt una centrada de Youssef. Arran del gol el Peralada ha estat més còmode sobre el camp i semblava que podia assegurar el triomf, però el Girona B ha reaccionat en els últims minuts. Richmon, rematant de cap una falta lateral, ha marcat l’empat en el minut 85’ i poc després Josu ha comès un penal absurd sobre Monjonell i ha estat expulsat. El porter xampanyer David Aroca, però, ha aturat el llençament de Gabri per evitar que es desfés l’empat en el marcador. En el temps afegit Alan Baró també ha estat expulsat i el Peralada ha acabat amb nou, però el Girona B no ho ha pogut aprofitar.