1a divisió

El Madrid comença l’any perdent

El conjunt blanc surt derrotat (1-0) del feu del Getafe condemnat per una errada de Militao

El Madrid, el líder, ha començat l’any perdent. El conjunt blanc ha sortit derrotat per la mínima (1-0) del feu del Getafe, en un partit en què no ha ofert una bona versió i ha estat superat per un sacrificat rival. El Sevilla, que juga demà, podria acostar-se-li a cinc punts, amb un partit menys.

El matx l’ha decidit una errada de Militao. I és que en els primers compassos, el brasiler, protagonista d’una gran temporada, ha estat el responsable del gol del Getafe. El central , amb la pilota controlada i sent últim home, s’ha deixat pispar la cartera per Enes Unal (9’), que sol davant de Courtois no ha perdonat. Aleshores, el Madrid s’ha abocat contra la porteria de Soria i ha tingut diverses oportunitats per empatar –la més clara un xut al travesser de Modric– però els azulones han resistit fins al descans amb el marcador per davant.

La segona part, el Getafe ha sabut controlar el Madrid, que no ha millorat amb l’entrada de Hazard i Marcelo tot just sortir dels vestidors. Al final però, sí que ha acabat a dalt el Madrid, però el Getafe, intens, esforçat i ben organitzat, ha aguantat per sumar els tres punts.