1a divisió FEF

Nuha ja és productiu

1a divisió FEF. Un gol en el temps afegit equilibra l’1-0 de Marc Carbó (51’) i dona un punt al Costa Brava

San Fernando 1 Costa Brava 1

SAN FERNANDO:Perales, Saúl González, Crespí, Ayala, Luis Ruiz, Bicho, Marc Carbó, Calderón (Caballero, 77’), Juanmi Callejón (Agüero, 84’), Francis Ferrón (Dopi, 70’) i Rodrigo Sanz (Pedro Benito, 84’).COSTA BRAVA:Marcos, Campins (Sergio Gil, 62’), Perone, Julen Monreal (Manel Royo, 62’), Varela, Forlín, Romero, Galindo (Álvaro García, 73’), Cala, Àlex López (Boris Garrós, 44’) i Nuha.GOLS:1-0 (51’) Carbó. 1-1 (91’) Nuha.ÀRBITRE:Muñoz Piedra (madrileny).T.G.:A Luis Ruiz i Saúl, i a Forlín, Julen Monreal.T.V.:Cap.

En la primera titularitat, Nuha Marong hi va posar olfacte i va donar un bon punt al Costa Brava, que ja començava a veure improbable allargar la sèrie sense perdre. Però el davanter selvatà va recollir, en el minut 91, una pilota solta després d’una mala sortida del porter Perales, que reclamava falta, i va frustrar el San Fernando, que va tenir més control i més ocasions, va fallar un penal i va fer curt amb el golàs del saltenc Marc Carbó (51’).

En la primera part, el Costa Brava va resistir la insistència del conjunt de Nacho Castro, que va trepitjar més l’àrea rival. Francis Ferrón va tenir dues ocasions abans d’enviar als núvols un penal que Forlín havia comès sobre Juanmi Callejón (28’). Els gironins van buscar arribades en alguna sortida, com ara en una pilota despenjada per Álex López cap a Nuha, a qui l’àrbitre va assenyalar falta (32’). També ho van provar amb xuts de lluny de Cala i Perone. El conjunt local, però, va buscar més la porteria rival. Saúl va fer una rematada desviada (38’) i Marcos va ser providencial en una doble ocasió (41’).

Ja en la segona part, el San Fernando va crear una altra ocasió abans de marcar l’1-0, amb un gran gol de Marc Carbó, que la va engaltar de meravella (51’). El saltenc va tornar a provar-ho en una fase de setge dels gaditans. Nuha Marong ja hauria pogut capgirar el guió abans d’aparèixer al final, però li van anul·lar per fora de joc un gol en què havia definit bé davant Perales (58’). En un període obert, els visitants també ho van provar en una falta penjada per Romero (61’). El conjunt d’Òscar Álvarez va buscar l’empat en l’últim quart d’hora, amb diverses centrades, com ara una de Manel Royo que va rematat Álvaro (82’). Fins que Nuha Marong va frustrar l’equip de Nacho Castro i tota l’afició local.