1a divisió FEF

El Cornellà perd contra l'UCAM Múrcia, un rival directe (2-0)

1a divisió FEF El conjunt verd cau justament contra l’UCAM Múrcia a la Condomina. En la segona part, el Cornellà ha pogut retallar distàncies

El Cornellà cau justament contra un UCAM Múrcia molt superior en la feceta ofensiva. L’equip de Raül Casañ continuarà quinzè a un punt de la zona de descens i amb el Sabadell amb un partit encara pendent.

En els primers minuts l’equip local ha traçat la línia ofensiva molt alta i això ha permès dibuixar el primer gol gràcies a un rebot a dins l’àrea que Rubén Mesa no ha perdonat amb un xut potent i centrat. Lucas Anacker no hi ha pogut fer res. El conjunt entrenat per Salva Ballesta ha continuat asfixiant la sortida de pilota del Cornellà que no ha pogut trepitjar gaire camp contrari. La millor ocasió dels primers quaranta-cinc minuts l’ha tingut Carlos García que li ha faltat instint de davanter per batre a Biel Ribas. En el refús el Cornellà ha estat a punt de trobar l’empat. I al fil del descans ha arribat el segon càstig per l’equip verd amb el segon gol dels murcians. Armando Corbalán ha aprofitat una despenjada de Mesa a dins l’àrea per marcar a plaer amb el cap el segon gol. L’equip de Raul Casañ li ha faltat contundència per refusar el servei de córner. Els primers quaranta-cinc minuts han finalitzat amb un Cornellà molt inferior al conjunt local pel que fa a intensitat i duels guanyats.

Després de la represa el Cornellà ha tingut més presència a l’àrea de Biel Ribas, però no ha pogut precisar cap arribada. Els murcians també han pogut sentenciar amb un bon contraatac que Liberto Beltrán ha driblat a Anacker i a punt ha estat de materialitzar el tercer gol. Pepe Bernal, després d’una bona recuperació, ha provat fortuna des de fora l’àrea; això no obstant l’esfèrica ha sortit per sobre del travesser. També Gonpi, entrat a la segona part, ha enviat un fort xut a la part lateral del pal de la porteria murciana. Faltaven quinze minuts per finalitzar el partit i els verds no acabaven de trobar l’acció per revolucionar el marcador.

Després d’afegir sis minuts, l’àrbitre ha assenyalat el final del partit amb una clara derrota dels verds que tornen tocats cap a terres catalanes; sumant només els últims quatre punts de setze possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)