1a divisió FEF

Guanyar o guanyar, sense cap excusa

1a divisió FEF. El Costa Brava busca al difícil camp de l’Atlètic Balears la victòria que per fi confirmi la línia ascendent de l’equip

El Costa Brava es va quedar amb un pam de nas dimarts després d’empatar contra el Barça B (2-2) un partit que guanyava. Però no hi ha temps per lamentar-se, i és que això no s’atura i els blau-i-vermells visiten el camp de l’Atlètic Balears (12 h) buscant la setena jornada consecutiva sense perdre. Ara bé, empatar com els últims quatre partits ja no val. La victòria és indispensable per començar a retallar els set punts que separen els d’Òscar Álvarez de la permanència. “El partit no va tenir el desenllaç que volíem i va ser dur. Quan passa això només vols tornar a jugar ràpid. En l’aspecte físic estem bé perquè des de dimarts hem tingut dies i afrontem el partit amb garanties”, afirma el tècnic Òscar Álvarez.

D’entrada no és l’escenari ideal per necessitar urgentment un triomf, i és que l’Atlètic Balears és un dels aspirants a l’ascens i així ho està demostrant. Els balears, però, han perdut tres dels últims quatre partits i el Costa Brava vol posar el dit a la nafra. I és que no hi ha excuses que valguin. “Ens enfrontem a un gran equip que és molt fort a casa. Hem de jugar convençuts del que estem fent, sabent què ens trobarem i intentant minimitzar les seves virtuts que no és fàcil. És un gran conjunt i individualment és de les millors plantilles que hi ha en la lliga”, analitza el tècnic, animat pels últims resultats: “Tindrem oportunitats. La ratxa que tenim contra grans equips ho demostra i seria un cop d’efecte guanyar.”

Cala no ha viatjat, i és que dilluns es tancarà el seu traspàs a l’Atlético.

9 Partits guanyats 3

5 Partits empatats 8

4 Partits perduts 9

27 Gols a favor 12

19 Gols en contra 27

LA PRÈVIA

Tindrem opcions. La ratxa que tenim contra grans equips ho demostra i seria un cop d’efecte guanyar l’Atlètic Balears
És un gran conjunt i individualment és de les millors plantilles que hi ha en la lliga
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)