1a divisió FEF

El càstig de no generar

1a divisió FEF. El Costa Brava cau per la mínima al feu de l’Atlètic Balears en un partit molt tancat en què l’equip blau-i-vermell no aconsegueix crear ocasions

Atlètic Balears 1 Costa Brava 0

ATLÈTIC BALEARS:Ginard, Ferrone, Delgado, Vilarrasa (Hugo, 60’), Pedro Orfila, Cordero, Dioni (Alfonso, 81’), Dami, Pastrana (Agullo, 60’), Canario (Jesús, 81’) i Manel.COSTA BRAVA:Marcos, Campins (Chaira, 65’), Perone (Julen, 65’), Dani Pérez (Pere, 65’), Royo; Forlín (Roig, 86’), Galindo, Romero, Sergio Gil, Álvaro (Nuha, 46’) i Boris.GOLS:1-0 (16’) Manel.ÀRBITRE:Sáez Vital.T.G.:als locals Hugo, Ferrone i Miguel Ángel; als visitants Bruno, Forlín i Julen.T.V.:vermella directa a Romero (89’), del Costa Brava.

Al camp de Son Malferit, el Costa Brava va veure trencada la seva ratxa de sis jornades invicte. L’equip blau-i-vermell no va poder confirmar amb un triomf la línia ascendent en què estava i va ser derrotat per l’Atlètic Balears (1-0) en un partit en què, sobretot, va faltar generar alguna cosa al davant. I és que el bagatge ofensiu del conjunt orientat per Òscar Álvarez al llarg de l’enfrontament va ser molt pobre i és per on s’explica el resultat. El Costa Brava, doncs, no va ser capaç de fer mal a un rival que es va avançar aviat i que va intentar, amb èxit, que no passés gran cosa més.

I això que la posada en escena del Costa Brava va ser prometedora, jugant a camp rival i tenint la pilota. Arribats al minut 15, però, tot es va tòrcer. Una pilota llarga de Cordero a la banda dreta la va recollir Canario, que a la línia de fons va assistir Manel (16’), el qual al primer toc va superar Marcos. La diana en contra va afectar els visitants, que en els minuts posteriors van anar a remolc d’un Atlètic Balears que percudia per la banda dreta amb Canario.

L’equip blau-i-vermell no va saber oferir resposta fins al final. Lent en la circulació, sense que ningú arrisqués en els últims metres i sense determinació, l’equip no va nodrir els puntes Boris i Nuha –que va entrar després del descans– i tan sols va disposar d’ocasions en posició de fora de joc. A Boris li van anul·lar un gol després de marcar en posició no reglamentària per ben poc, mentre que Nuha va tenir dues rematades clares davant de Ginard que tampoc haurien pujat al marcador si hagués estat afinat.

No han estat superiors. En línies generals no hem estat malament, però ens està condemnant no generar més situacions de gol
Pot ser acceptable, però ens hem d’exigir molt més. Sense fer gols és impossible sumar