1a divisió

El Madrid es deixa dos punts a Vila-real (0-0)

El Madrid, que ha tingut una doble ocasió claríssima en el temps afegit, ha empatat a La Ceràmica i veu com el Sevilla queda quatre punts punts per sota. L’empat sense gols és també bo per al Barça, perquè el Vila-real és un dels candidats a ocupar zona de Champions.

Amb el partit contra el PSG al cap i Bale a l’onze inicial, el Madrid ha començat patint. La intensitat ofensiva del Vila-real ha estat a punt de tenir premi en una rematada de Danjuma que s’ha estavellat al pal (18’). El s blancs han tingut feina al darrere –sobretot pel costat de Marcelo– i han tingut poques arribades en la primera part. N’ha generat una Bale, frustrat per Rulli. L’àrbitre no ha castigat un cop de pilota –amb tota la pinta de ser intencionat– de Carvajal a Lo Celso ni una trepitjada de Marco Asensio a Iborra.

La primera ocasió de la segona meitat ha estat de Marco Asensio (51’). Poc després, entre Rulli i el travesser han evitat el 0-1 de Bale (56’). El porter argentí també ha tret un xut de Vinicius (59’), un de Bale (65’) i un de Kroos (70’). A l’altra àrea, el primer ensurt de la segona meitat per a Courtois li ha generat Marcelo, amb una passada de molt risc (75’). Els de la Plana han generat poc perill. I en el temps afegit, Jovic ha tingut molt a prop el 0-1, però la seva rematada, amb Rulli superat, s’ha estavellat al travesser. En el refús, Estupiñán ha salvat el gol de Nacho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)