1a divisió FEF

Si no es guanya comença el compte enrere

1a divisió FEF. El Costa Brava rep el Castelló (12 h) sabent que només una victòria li dona esperances de no perdre el tren de la salvació

El Costa Brava només ha perdut un dels últims vuit partits, però el balanç en les últimes sis jornades és de cinc empats i una derrota. I empatar ja no és una opció. Els blau-i-vermells estan obligats a guanyar partits perquè la distància respecte a la permanència ja és d’onze punts i els rivals directes van sumant. Encara queden setze jornades, però si la victòria no arriba ja el que queda de curs es pot començar a convertir en una penitència cap a la 2a divisió FEF. Per això, qualsevol esperança passa per guanyar partits, començant pel d’aquest migdia a Palamós contra el Castelló. “És evident que hem millorat la solidesa defensiva i que als rivals els costa molt generar perill, però trobem a faltar la victòria i per guanyar partits hem d’amenaçar la porteria rival amb més garanties i eficàcia. Necessitem gols per convertir-los en punts”, valora el tècnic Òscar Álvarez.

Lògicament superar el Castelló, un dels màxims aspirants a l’ascens tot i haver guanyat només dos dels últims deu partits, no serà una tasca fàcil. “Tenen un equip de garanties per estar en la zona alta. És un equip que ens exigirà moltíssim perquè voldran guanyar i canviar la dinàmica, i tenen potencial per fer-ho. En la primera volta la situació era diferent, amb nosaltres en una ratxa pitjor que l’actual i ells a l’inrevés, i el partit va acabar 1-0 i va ser molt igualat. Jugarem de tu a tu per aconseguir el triomf”, analitza Álvarez, que tindrà la baixa de Marc Manchón, lesionat, i el dubte fins a última hora d’Àlex López.

3 Partits guanyats 10

9 Partits empatats 5

10 Partits perduts 8

12 Gols a favor 25

28 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

Hem millorat la solidesa defensiva i als rivals els costa generar perill, però necessitem amenaçar més la porteria rival
El Castelló té una plantilla de garanties per estar a dalt i voldrà canviar la dinàmica
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)