1a divisió FEF

El Costa Brava respira amb un triomf molt necessari (2-0)

Victòria fonamental del Costa Brava per creure en la permanència. El conjunt d’Òscar Álvarez ha fet valer la superioritat numèrica durant tota la segona part i s’ha imposat al Castelló. Nuha Marong ha fet l’1-0 (69’) i Pere Martínez, en el minut 94, ha fet la sentència.

El Costa Brava ha començat prou bé, però no li ha servit per generar perill. I el Castelló, que ha trigat una estona a activar-se, hauria pogut marxar al descans amb bona part de la feina feta, però ha topat amb Marcos. Després d’una primera ocasió amb xut fort però un pèl desviat de Galas (21’), el porter ha estat providencial en treure un xut potent i col·locat de Salva Ruiz (27’). Després d’una altra ocasió de Salva Ruiz, que ha arribat tot sol a l’àrea però no ha sabut definir, Marcos ha tornat a fer de les seves, traient amb el peu un gol que semblava cantat de Kandoussi (33’). Fins al descans, tot el que han fet en atac els locals ha estat demanar un penal per agafada de Galas a Nuha (38’).

La segona part ha començat amb un impacte positiu per al Costa Brava, l’expulsió per segona groga del central Edu Luna, que ha caçat Nuha (48’). Tot i la superioritat, als d’Òscar Álvarez els ha costat una bona estona generar perill. Nuha, que ha rebut l’assistència d’Ilyas, ha retallat i superat el porter i ha fet un xut que Javi Moyano ha tret (67’). Ha estat l’avís de l’1-0. Varela ha fet la centrada des de lluny i Nuha, des del segon pal, ha connectat la rematada de cap (69’). El Castelló ha arriscat per buscar l’empat, però el Costa Brava ha resistit bé. En l’afegit, la tensió ha derivat en una picabaralla i l’expulsió del visitant José Mas. I en l’última jugada, un contraatac d’Álvaro ha acabat amb el 2-0 de Pere Martínez, que ha recollit el xut al pal que havia fet el davanter (94’).