1a divisió FEF

El Nàstic suma un bon punt a l’Estadi Balear (1-1)

1a divisió FEF El conjunt de Raül Agné ha vist com als últims minuts Canario ha trobat el gol de l’empat. Els grana sumen quatre partits invictes.

El Nàstic no pot superar a un Atlètic Balears més incisiu en atac a la segona meitat que ha acabat trobant el gol de l’empat. Els de Raül Agné disputen un partit molt seriós on han dominat el marcador durant setanta minuts (1-1).

El matx ha començat de la millor manera pels interessos del Nàstic, ja que al minut set de partit, Pablo Fernández ha anotat el primer gol creuant una bona pilota al pal esquerre de la porteria de René. El conjunt de Raül Agné ha tirat confiança per seguir amb la bona dinàmica en els primers minuts. L’Atlètic Balears no ha estat còmode en els primers minuts i ha cedit tot el seu camp als grana. Això no obstant ha tingut alguna aproximació al contraatac: primer a les botes d’Ignasi Vilarrasa i, després, en una ràpida acció dels illencs que Manel Martínez ha finalitzat fent lluir a Manu García que ha enviat la pilota a córner.

El Nàstic ha aguantat bé els últims deus minuts de la primera meitat per segellar la victòria momentània al descans.

A l’inici dels segons quaranta-cinc minuts, l’Atlètic Balears ha fet un pas endavant i ha disposat de les millors ocasions del partit. Primer en una jugada individual d’Armando que la defensa catalana ha blocat a l’últim moment. Dioni també ha xutat alt sobre la porteria de Manu García que veia cada cop més que el seu equip li costava sortir del seu propi camp. El davanter del Nàstic, Dani Romero, després d’una bona combinació amb Pablo Fernández també ha donat senyals de vida en l’apartat ofensiu grana, però ha estat un miratge i els illencs han tornat a carregar l’àrea tarragonina.

Al minut vuitanta-u, els locals han empatat amb un xut des de la frontal de l’àrea de Canario. El jugador de Palència ha aprofitat un refús defensiu en un córner per batre, en una acció de molta qualitat, la porteria visitant. El partit ha entrat en una dinàmica on els dos conjunts han volgut sortir al contraatac. El Nàstic a punt ha estat de fer-ho gràcies a una jugada d’estratègia que Marc Trilles no ha pogut arribar. Molta atenta la defensa local.

Sense temps per més, el matx ha acabat amb un empat just en un duel entre dos equips que han disposat de bones ocasions per endur-se els tres punts.