COPA DEL REI

Eloi fa justícia al final, i classifica l'Hospi

El de Breda remunta el 0-1 amb 2 gols en els últims 10 minuts

L'Hospi és l'únic que vol jugar, i ara s'enfrontarà al Cadis o al Parla

L'Hospi estarà pendent avui del partit entre el Parla i el Cadis (21.00 h) per conèixer el seu proper rival en la segona eliminatòria, dimecres que ve. Els homes d'Àngel Pedraza van merèixer passar, ja que van ser els únics que van jugar a futbol –el Dénia juga a una altra cosa–, però no va ser fins als últims 10 minuts, gràcies a un inspirat Eloi, que van remuntar el 0-1 inicial.

En la primera part l'Hospi va patir de valent el que és el Dénia, i alguns clubs de 2a B. Un equip molt ferm al darrere, gasiu en atac, però que aprofita com ningú les jugades a pilota aturada. Així, mentre els de Pedraza van posar el joc i les ocasions, els de Lema en van fer prou amb una falta lateral que va agafar la defensa riberenca badant, i Pepín, més llest, es va avançar a tothom per rematar tot sol de cap i fer el 0-1 (18'). Abans del gol l'Hospi ja havia posat a prova al porter rival en una cavalcada impressionant de Cirio per la dreta, però el porter Dani va rebutjar el xut del badaloní amb el peu (13'). I després també va tenir alguna altra ocasió, però el més destacat va ser la sensació de domini total dels catalans.

Després de la represa aquesta sensació es va accentuar més. L'atac i gol de l'Hospi va ser total, i va començar amb una combinació a l'extrem entre Lobato i Hammouch, que va centrar a Eloi, la rematada del qual es va passejar per l'àrea petita. Poc després va ser un contraatac de llibre de Cirio, que va obrir a Barón, però aquest va preferir xutar –alt– mentre tenia quatre companys esperant la centrada. Pedraza s'ho va jugar tot amb els canvis, i va posar a la gespa tota l'artilleria –Corominas va accelerar l'atac riberenc i Pitu hi va posar les assistències–, i el setge va continuar: Cirio, murri, va lluitar una pilota impossible, la va recuperar i la va deixar per Alfonso, que va veure Pitu sol dins l'àrea, però la rematada va ser desviada (69'). Al final, però, un àngel va aparèixer. Pitu va fer una centrada mil·limetrada al segon pal, on Eloi, de cap, no va fallar (82'). En els últims minuts l'Hospi va treure forces d'on no n'hi havia, i en el temps afegit el davanter de Breda va culminar un gran contraatac per acabar de fer justícia del tot.

L'HOSPITALET
2
DÉNIA
1
L'HOSPITALET:
Craviotto, Hammouch, Barón, Òscar Àlvarez, Lucas Viale, Rubén (Corominas, 58'), Sergio Cirio, Cristian Gómez, Jordi Martínez (Cristian Alfonso, 67'), Eloi Fontanella i Cristian Lobato (Pitu, 67').
DÉNIA:
Dani, Aceitón, Primo, Pepín, Òscar, Pepe (Pinto, 66'), Rafa Belda, Dani González (Juan Carlos, 57'), Koeman (Israel, 47'), Gervasio i Camacho.
GOLS:
0-1 (18') Pepín. 1-1 (82') Eloi Fontanella. 2-1 (91') Eloi Fontanella.
ÀRBITRE:
Cristian Adrián Lixandru (col·legi aragonès).
T.G.:
Als locals Barón, Cristian Lobato, Cristian Alfonso, Eloi i Òscar Àlvarez; i als visitants Gervasio, Koeman i Dani González.