1a divisió FEF

El Sabadell supera amb claredat el Costa Brava i somia amb el ‘play-off’ (3-0)

El Sabadell continua en estat de gràcia, i és que ha encadenat l’onze jornada sense perdre amb una gran victòria contra el Costa Brava (3-0), que no ha tingut res a fer i s’enfonsa una mica més en la classificació. Els arlequinats, en canvi, es guanyen el dret a mirar cap amunt, i és que només està a quatre punts del cinquè.

Des de l’inici del partit el Sabadell ha estat el clar dominador del partit, i és que el conjunt gironí no s’ha trobat còmode en cap moment i, a més, ha hagut de lamentar la lesió de Galindo, el cervell de l’equip. Jacobo i Boniquet han estat a un nivell espectacular i han posat setge constantment a la porteria de Marcos, però al Sabadell li ha faltat punteria per encarrilar ràpidament el partit. De fet, l’1-0 no ha arribat fins a l’últim minut de la primera part, quan Boniquet ha rematat molt ajustat al pal una centrada rasa de Caballo, que poc abans havia topat amb el travesser (45’). Un xut desviat de Boris després d’una gran acció de Nuha ha estat tota la producció ofensiva del Costa Brava en els 90 minuts.

El guió ha estat igual en la segona part i el Sabadell ha acabat de rematar el partit sense excessius problemes. Ha marcat el 2-0 en una acció de Kaxe que ha acabat amb un gol en pròpia d’Antonio Romero (68’), que pocs minuts després ha estat expulsat per veure la segona groga. Contra deu, el Sabadell ha marcat el 3-0 definitiu en el 86’ en una acció de Jacobo que ha culminat amb gol Kaxe.