1a divisió

Courtois i Benzema decideixen el partit a Vallecas

El Madrid ha suat de valent per guanyar al camp del Rayo Vallecano (0-1) en un partit amb moltes ocasions pels dos equips, que s’ha decidit en els minuts finals gràcies a una gol de Benzema després d’una bona combinació amb Vinícius. Amb la victòria el Madrid obté un coixí de nou punts respecte el Sevilla, que demà juga el derbi contra el Betis.

En la primera part el Madrid ha estat lleugerament superior, però el Rayo Vallecano també ha tingut molt bones ocasions per obrir el marcador en uns quaranta-cinc minuts frenètics, amb un ritme molt alt i nombroses arribades a l’àrea.

En la segona part el guió no ha canviat, i ha estat el Rayo Vallecano el que ha tingut les millors ocasions. Mario Suárez primer i Trejo i Álvaro García en una doble ocasió després han estat molt a prop del gol però Courtois ha estat providencial. Quan millor estava el Rayo, però, ha arribat el gol del Madrid. Benzema i Vinícius han combinat dins l’àrea i el francès ha marcat a plaer el gol de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)