1a divisió FEF

Com en el pitjor moment

1a divisió FEF. El Costa Brava fa un partit molt fluix al camp del Sabadell, que acaba guanyant 3-0 tot i que podia haver firmat una golejada d’escàndol

Sabadell 3 Costa Brava 0

SABADELL:Emilio Bernad; Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo; Iago Indias, Aguza (Moha Ezzargani, 86’); Néstor Querol (Dani Sánchez, 76’), Boniquet (Aarón Rey, 71’), Jacobo (Altimira, 86’); i Kaxe (Dopi, 86’).COSTA BRAVA:Marcos; Campins (Coris, 63’), Forlín, Julen Monreal (Joan Puig, 79’), Dani Pérez, Varela; Galindo (Pere Martínez, 15’), Antonio Romero, Sergio Gil (Ilyas, 63’); Boris Garrós (Álvaro García, 79’) i Nuha.GOLS:1-0 (45’) Boniquet. 2-0 (68’) Antonio Romero, en pròpia porta. 3-0 (85’) Kaxe.ÀRBITRE:Tárraga Lajara.T.G.:als visitants Galindo, Forlín i Julen Monreal.T.V.:al visitant Antonio Romero (72’) per doble amonestació.PÚBLIC:2.683 espectadors

Després de guanyar la setmana passada al Castelló el Costa Brava havia recuperat la il·lusió, però ahir va tocar de peus a terra amb la derrota al camp del Sabadell (3-0). Els gironins van fer un partit molt fluix, digne dels pitjors moments de la temporada, perquè no van tenir la fiabilitat defensiva que havia aconseguit en les últimes jornades i ofensivament van estar negats.

La derrota, que podria haver estat una golejada d’escàndol per totes les ocasions que van tenir els locals, encara és més greu perquè surt caríssima, ja que es va lesionar Galindo –que va forçar la cinquena groga– i Antonio Romero va acabar expulsat en la segona part, que seran baixes molt sensibles per a la setmana que ve.

Des de l’inici es va veure que el Sabadell seria el gran dominador del partit. Amb Boniquet i Jacobo inspiradíssims els vallesans, que amb una bona pressió recuperaven rapidíssim la possessió, van arribar una vegada rere l’altra a la porteria de Marcos, que va ser l’únic que va mantenir viu el Costa Brava amb aturades brillants. Ara bé, quan el Sabadell va afinar la punteria el partit es va acabar. L’1-0 va arribar en l’última acció de la primera part, quan Boniquet va rematar de primeres a la base del pal una centrada rasa de Caballo (45’), que poc abans havia xutat al travesser.

En la segona part el domini encara va ser més gran, i la fortuna tampoc va acompanyar el Costa Brava, perquè el 2-0 se’l va fer en pròpia porteria Antonio Romero després d’una gran jugada de Kaxe (68’), que també va ser l’encarregat de marcar el 3-0 definitiu en el minut 86 després d’una gran acció de Jacobo.

El Sabadell ha estat superior. Ens han generat bones ocasions i nosaltres n’hem tingut alguna, però el primer gol ens ha fet molt mal