El Peralada s’allunya dels de dalt

3a divisió FEF. Un gol en pròpia porteria condemna l’equip d’Hèctor Simón a l’Hospitalet

L’Hospitalet 1 Peralada 0

L’HOSPITALET:Nil, Sergio Juste, Guillem Pujol, Raúl Pérez (Bandeh, 74’), Diego Martínez, Ton Alcover (Cristian Gómez, 74’), Lobato, Joan Verdú, Canario (Sergi Valls, 89’), Miquel Ripoll (Hugo, 89’) i Joel Lasso (Cristian Alfonso, 83’).PERALADA:Aroca, Caballero (Dalmau, 79’), Alan Baró, Romero, Guillem, Pol Gómez (Eloi Zamorano, 83’), Josu Currais, Youssef, Llorenç Busquets, Marc Medina (Pau Juvanteny, 57’) i Adrià Casanova (Joan Tomàs, 57’).GOL:1-0 (63’) Pol Gómez (p.p.).ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:A Juste, Ton Alcover, Diego Martínez i Verdú, de l’Hospitalet, i a Romero, del Peralada.COMENTARI:El Peralada va perdre al camp de l’Hospitalet, un rival directe en la lluita per la zona noble que ara li agafa quatre punts d’avantatge. Un gol en pròpia porteria de Pol Gómez (63’) va ser determinant, després d’una primera part amb dues ocasions clares del conjunt d’Hèctor Simón. Adrià Casanova va tenir a prop el 0-1, primer, en una rematada que es va estavellar al travesser (18’) i després, en una rematada de cap des de dins l’àrea que el porter local Nil va treure al límit amb una gran intervenció (28’). Marc Medina va tenir una altra ocasió, però l’Hospitalet va accelerar en la recta final de la primera meitat i en va tenir una de molt clara en un xut de Verdú. La segona part va començar amb una gran intervenció d’Aroca, que va evitar l’1-0 de Verdú. El porter també va treure un xut de Ton Alcover (53’), però no va poder fer res en l’autogol de Pol Gómez quan intentava evitar la rematada d’un rival (63’). El Peralada va intentar reaccionar, però només va tenir una falta lateral de Josu Currais, en què Nil va estar atent (87’).