1a divisió FEF

Hora de llepar-se les ferides

1a divisió FEF. Després de ser golejat al feu del Sabadell, el Costa Brava rep el Betis B, el cuer, un partit clau en les aspiracions dels blau-i-vermells

El Costa Brava torna a tenir un partit vital en les seves aspiracions per la permanència. Després de la golejada encaixada fa just una setmana a la Nova Creu Alta, on contra el Sabadell va perdre 3-0 oferint una versió molt fluixa, l’equip dirigit per Òscar Álvarez necessita recuperar sensacions i sumar tres punts que li permetrien continuar somiant amb la salvació. És l’hora, doncs, de llepar-se les ferides per als blau-i-vermells, que avui al municipal de Palamós reben el cuer, el Betis B, que està molt despenjat en la classificació, a 19 punts de la salvació i que fa nou partits que no guanya, des del 9 de gener, quan ho va fer al Johan Cruyff davant del Barça B.

Tot plegat, fa que el Costa Brava estigui obligat a aconseguir la victòria. Ara mateix, l’equip blau-i-vermell continua en zona de descens, amb 21 punts i a 11 de la permanència, que marca l’Atlètico Sanluqueño, tot i que amb un partit menys que el conjunt andalús. Li queden, al grup que entrena Òscar Álvarez, 14 jornades, 42 punts per jugar-se, i la remuntada hauria de començar avui. “Estem molt conscienciats de la distància que hi ha entre nosaltres i la salvació. Sabem que és un partit molt i molt important”, va dir en la prèvia el tècnic.

4 Partits guanyats 3

9 Partits empatats 3

11 Partits perduts 19

14 Gols a favor 12

31 Gols en contra 41

EL RIVAL

Estem molt conscienciats de la distància que hi ha amb la salvació. És un partit molt i molt important
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava

LA DADA

El filial del Betis és cuer del grup, suma 12 punts en 25 jornades, en fa 9 que no guanya i està depenjat
11
punts
separen el Costa Brava dels llocs de permanència. Li queden 14 partits per jugar, 42 punts en joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)