1a divisió FEF

Bo, però insuficient

1a divisió FEF. El Costa Brava empata sense gols contra tot un Vila-real B, però continua lluny de la salvació

Costa Brava 0 Vila-real B 0

COSTA BRAVA:Marcos; Campins (Sergio Gil, 45’), Julen Monreal (Badr, 65’), Perone, Manel Royo, Varela; Antonio Romero, Manchón (Boris Garrós, 65’), Coris (Joan Puig, 58’); Álvaro García i Nuha.VILA-REAL B:Jorgensen; Leal, De la Fuente, Martín Pascual, Tasende; Pacheco, Alberto Moral, Carlo, Nikita Iosifov (Collado, 69’); Jackson i Álex Forés (Arana, 69’).ÀRBITRE:Palencia Caballero.T.G.:als locals Sergio Gil, Dani Pérez, Joan Puig i Nuha; i al visitant Martín Pascual.PÚBLIC:uns 150 espectadors al municipal de Palamós.

Empatar contra el Vila-real B, encara que sigui a casa, sempre és un bon resultat, i és que el filial groguet ha dominat fins fa ben poc la categoria amb mà de ferro. A més, si és sense gols encara millor, sobretot per a un Costa Brava que necessitava recuperar la solidesa defensiva que havia perdut en les dues últimes jornades. A l’hora de la veritat, però, l’empat a zero d’ahir del Costa Brava contra el Vila-real B és insuficient, i és que un partit ajornat com aquest era una bona oportunitat per retallar la diferència respecte a les posicions de permanència, que ara mateix és de deu punts.

En línies generals el partit del Costa Brava va ser molt seriós. Conscients que lluitar per la possessió era pràcticament impossible, els d’Òscar Álvarez van cedir la iniciativa al Vila-real B i es van mantenir ben ordenats al darrere, esperant una oportunitat que van tenir amb un xut desviat de Coris (15’). Les millors ocasions abans del descans, però, les va tenir el Vila-real B amb dos xuts potents de Jackson (24’ i 27’), el segon dels quals es va estavellar a la creueta.

Després de la represa el Costa Brava va tenir més iniciativa, conscient que necessitava el triomf, però va generar poc perill, més enllà d’un xut de falta d’Antonio Romero (51’) i un altre de Varela (57’). Van ser minuts gairebé fins i tot de domini, però va faltar més presència a l’àrea. De fet, en els últims minuts el major perill el va generar el Vila-real B, sobretot en un altre xut de Jackson, el visitant més perillós, que va haver de salvar Marcos amb una intervenció miraculosa (83’).

Per com estem volíem guanyar però pels condicionants, amb les baixes, és un punt que reforça
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)