1a divisió FEF

El Nou Estadi, un escenari per canviar-ho tot

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Nàstic buscant una victòria que li permeti mantenir l’esperança d’acabar salvant la categoria (17 h)

L’esperança és l’últim que es perd, però al Costa Brava fins i tot això se li està esgotant. Per això, tot el que no sigui guanyar aquesta tarda al camp del Nàstic (17 h, Esport3) suposarà un nou pas enrere en direcció a la 2a divisió FEF, i és que els deu punts que el separen de la permanència només es poden començar a eixugar sumant de tres en tres. El camí està clar: mantenir la solidesa defensiva del duel contra el Vila-real B i sumar-hi gol. Fer-ho, ja és una altra cosa. “Contra el Vila-real B vam recuperar l’eficàcia defensiva i vam estar molt bé al darrere, però és cert que ofensivament ens costa molt generar perill. Intentarem fer servir les nostres armes per millorar en aquest aspecte, i és que per guanyar necessitem gols”, comenta el tècnic Òscar Álvarez.

El Costa Brava necessita punts, però també carregar-se de moral. Per això, no hi ha millor escenari que el camp del Nàstic per aconseguir una victòria que doni un impuls extra a la plantilla. “És un partit amb rivalitat. Segur que serà un partit bonic i esperem que sigui disputat, i és que hem de pensar que visitem un dels millors locals de la categoria i que a més es troba en una grandíssima dinàmica de resultats. El Nàstic és l’equip menys golejat de la categoria i això ja ho diu tot, i a més en les últimes jornades està marcant amb la facilitat que no tenia abans. És un bon lloc per aconseguir un triomf que ens doni vitalitat”, analitzava Álvarez en la prèvia del matx.

11 Partits guanyats 4

8 Partits empatats 10

7 Partits perduts 12

24 Gols a favor 15

19 Gols en contra 33

LA PRÈVIA

Dimecres vam recuperar l’eficàcia defensiva però és cert que ens costa generar perill i necessitem gols per guanyar
El Nàstic és molt potent a casa i viu una bona dinàmica. És un bon lloc per aconseguir una dosi de vitalitat
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)